Demokrasi Şehitleri Anısına Futbol Turnuvası Düzenleniyor

0
94

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde kurumlar arası futbol turnuvasının düzenlendiğini belirtti. Başkan Dingil, belediye brifing salonunda düzenlediği basın toplantısında, düzenlenecek turnuva hakkında bilgiler de verdi.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeni ile çeşitli anma etkinliklerinin düzenlendiğini belirten başkan Seyfi Dingil; “Bizler de belediye olarak farklı etkinlikler ile şehitlerimizi anmak amacı ile kurumlar arasında böyle bir program düzenledik. 15 Temmuz Cumartesi günü 18.30’da Belediye Spor Kompleksinde düzenlenecek olan turnuvaya 27 takım katılıyor. Turnuvaya tüm halkımız davetlidir. Amacımız burada farkındalık oluşturup 15 Temmuz sürecini ve yaşananları asla unutturmamak” dedi.

Turnuva hakkında da bilgiler veren Dingil; “Turnuvaya kamu kurumlarından oluşan takımlar katılıyor. Katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Turnuvayla ilgili olarak gerekli kuralar ve gruplar belirlendi. Amacımız 15 Temmuz’u unutturmamak. Hiç unutmayacağız hiç unutturmayacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here