Hatayspor Erzurum’da Kampta!

0
286

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Hatayspor, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum Palan Oteli tesislerindeki kampla sürdürüyor. Teknik Direktör İlhan Palut nezaretinde çalışmalarını sürdüren Bordo-Beyazlıların ilk etap kamp dönemi 28 Temmuz’a kadar sürecek. Hatayspor’un ikinci etap kampı da yine Erzurum’da olacak.

Çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüreceklerine değinen Teknik Direktör Palut; “Yeni sezon öncesinde kamp çalışmalarımız neşe içerisinde devam ediyor. Hiç kimse grubumuzu hafife aldığımızı sanmasın. Grubumuzda çok ciddi takımlar var. Bizlerde çalışmalarımızı bu yönde yapmaktayız. Takımımıza yeni katılan futbolcularla eski futbolcularımızın çabuk kaynaşması bizleri sevindiriyor” dedi.

Hamza Gür de Kampa Katılacak

Trabzon 1461’de bonservisi bulunan Hamza Gür ile da anlaşan Hatayspor’un kamp kadrosunda bulunan futbolcular şöyle: Akın Alkan, Ömer Alıcı, Serkan Koç, Ömer Tunç, Volkan Altınsoy, Mehmet Tayfun Dingil, Sadi Karaduman, Soner Örnek, Mesut Çaytemel, Selçuk Özkan, Oğuz Kocabal, Yılmaz Özeren, Tolga Çavdar, Mithat Yaşar, Selim Ilgaz, Caner Hüseyin Bağ, Taha Balcı, Mehmet Albayrak, Taylan Özgün, Samet Aytekin, Rıdvan Üregen, Batuhan Güldü, Muhammed Mert Tekin ve Osman Şanverdi.

Halen bonservisi Trabzon 1461 takımında bulunan Hamza Gür ile her konuda anlaşıldığı ve sözleşmesini kulübüyle karşılıklı olarak feshettikten sonra Erzurum’a kamp kadrosuna dahil olacağı da açıklandı.

Hatayspor Kırmızı Grupta Mücadele Edecek

2017-2018 sezonu için 2. Lig  Gruplarında yer alacak takımlar için kura çekimi de yapıldı ve Hatayspor’un rakipleri belli oldu. Bordo-Beyazlı ekip Kırmızı Grupta mücadele edecek ve gruptaki rakipleri şöyle olacak;

Afjet Afyonspor, Amed Sportif Faaliyetler, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Bucaspor, Etimesgut Belediyespor, Eyüpspor, İnegölspor, Kastamonuspor 1966, Keçiörengücü, Kocaeli Birlikspor, Menemen Belediyespor, Mersin İdmanyurdu, Sancaktepe Belediyespor, Sarıyer, Sivas Belediyespor, Tokatspor, Tuzlaspor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here