Tıp Bayramı Dolayısıyla Tören Düzenlendi

0
36

Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Meslektaşlarını Yalnız Bırakmadı!

Hatay Tabip Odası İskenderun Temsilciliği tarafından, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi. Törene doktorların yanı sıra, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek de katıldı.

Düzenlenen törende, Belediye Başkanı Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, meslektaşlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.

Çelenk sunumu, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunduğu törende konuşan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, sağlığın, sosyal devletin üçayağından biri olduğunu söyledi.

Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Başkan Civelek; “Dünyada ve ülkemizde sosyal devlet üçayak üstünde durur. Eğitim, sağlık ve adalet. Sağlık olmazsa olmaz. Sağlıksız insan hiçbir şey yapamaz. Sağlığın da en önemli emekçileri doktorlar, hemşireler ve sağlık emekçileridir” dedi.

Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının mutlu ve huzurlu bir şekilde görevini yerine getirmesinin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Civelek; “Hekimler ve sağlık çalışanları mutlu değilse hizmet verdiği insana nasıl mutluluk verebilir. Halkımızı ve bütün sağlık çalışanlarını mutlu edecek, sağlık politikası ve sağlık sistemi dileğimle, bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here