Temsilcilerimizi Zor Maçlar Bekliyor!

0
98

TFF 1. Lig ve Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Birinci Ligdeki temsilcimiz Grup Lideri Hatayspor, en yakın takipçisi Cesar Grup Ümraniyespor ile deplasmanda mücadele edecek. Üçüncü Lig temsilcilerimizden Erzinspor A.Ş. yine deplasmanda Artvin Hopaspor ile karşı karşıya gelecek, Payasspor ise sahasında Karşıyaka’yı konuk edecek.

TFF 1. Ligdeki temsilcimiz Grup Lideri Hatayspor bu hafta sonu oldukça zorlu bir mücadeleye çıkacak. 20 puanla lider bulunan Bordo-Beyazlı ekip en yakın takipçisi 17 puanlı Cesar Grup Ümraniyespor’a konuk olacak.

Ümraniyespor maçı hazırlıklarını tamamlayan Bordo-Beyazlı kafile İstanbul’a doğru yola çıktı. Hatayspor, zorlu mücadelenin hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Osman Çalğın Tesislerinde, Teknik Direktör Bayram Toysal yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlendi. İstanbul’a lider olarak giden Hatayspor, en azından bir puanla kente dönerek liderliğini sürdürmek istiyor.

Spor Toto 3. Lig’deki temsilcilerimizden Erzinspor A.Ş. ise haftayı deplasmanda geçirecek bir diğer takım! Artvin Hopaspor ile karşı karşıya gelecek olan Turuncu-Beyazlı ekip deplasmandan puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Mavi-Beyazlı ekip Payasspor ise sahasında Karşıyaka’yı konuk edecek. Son zamanlarda pek de iyi günler geçirmeyen Payasspor, sahasında oynayacağı Karşıyaka maçını kazanarak, hem moral depolamak hem de taraftarını sevindirmek istiyor. Haftanın Programı şöyle olacak: >>>

Cesar Grup Ümraniyespor-Hatayspor
10 Kasım 2019 Pazar Saat: 14.00
Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı
Bahattin Şimşek, Deniz Turgut, Oğuz Terzi

Artvin Hopaspor-Erzinspor A.Ş.
10 Kasım 2019 Pazar Saat: 13.00
Hopa İlçe Stadı
Barkın Kara, Harun Pekyürek, Furkan Kocayıldız

Payasspor-Karşıyaka
10 Kasım 2019 Pazar Saat: 13.30
Payas İlçe Stadı
Mehmet Ali Özer, Mustafa Çevik, Sinan Ertinğü
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here