İskenderunspor Sakatlar Yüzünden Dertli

0
135

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Talasgücü Belediyespor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hıdır Özdemir nezaretinde sürdürürken, Asbaşkan Bünyamin Saraçoğlu, Talasgücü Belediyespor karşılaşmasında taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Saraçoğlu; “Bu hafta oynayacağımız Talasgücü Belediyespor karşılaşmasında tüm taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılarak zirve yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Turuncu-Mavililerde 3 Futbolcu Sakat

5 Temmuz Stadında çalışmalarını sürdüren Turuncu-Mavili ekipte sakatlıkların çok olması teknik heyeti kara-kara düşündürüyor. Ali Yıldırım, Mustafa Yıldız ile Ercan Dişkaya’nın sakatlığı nedeniyle Teknik Direktör Hıdır Özdemir’in morallerinin bozuk olması dikkatlerden kaçmazken, sakatlığı devam eden futbolcuların durumu hakkında doktorlardan rapor bekleniyor.

Asbaşkan Saraçoğlu’nun yanı sıra başkan yardımcısı Suat Alpaydın’ın da izlediği çift kale maçına, alt yapıda forma giyen futbolculardan Ali Keskin, Halil İbrahim Yüksel ile Doğukan Tekerek’te dahil edildi. Bu arada yine altyapı kalecilerinden Yunus Kapan da daha önce yapılan antrenmanlara dahil edilmişti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here