Suriyelilerin Kiraladığı Evde Ölü Bulundu

0
264

cinayet kurbanı mıAntakya’dan İskenderun’a gelen Ferhat İlker, Muradiye Mahallesinde Suriyelilerin kiralamış olduğu bir ev içerisinde ölü halde bulundu. Olay, önceki akşam saatlerinde evden kokuların gelmesinin ardından yapılan ihbarla ortaya çıktı.

 Edinilen bilgiye göre, Antakya’nın Sofular köyünde ikamet eden Ferhat İlker, önceki gün akşam saatlerinde İskenderun Muradiye Mahallesi 210. Sokak No: 6’da bulunan evde akşam saatleri üzeri bıçaklanmış şekilde bulundu. Olayla ilgili yapılan ilk incelemelerde, evin sahibi olan Sami Bulut, üç-dört gün önce evini Suriyelilere kiralandığını ve evde iki genç Suriyelinin kaldığını belirtti.

Yaklaşık üç gün önce bıçaklanarak öldürüldüğü tahmin edilen Ferhat İlker’in eşinin doğumu için İskenderun’a geldiği belirlendi. Evin içinde ölü bulunan İlker’in cesedi İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili evde incelemelerde bulunan olay yeri inceleme ekibi, yaptıkları araştırma sonunda delil sayılabilecek eşyaları incelemek için götürdü.

Evde öldürülen gencin cesedinin şiştiği ve aynı zamanda katil zanlılarının ise evden kaçtıkları düşünülürken, evin önünde de Suriye plakalı bir arabanın bulunduğu belirtildi.

Öldürülen Ferhat İlker’in cenazesi bugün hastane morgundan alınarak otopsi yapılmak üzere Adana’ya götürülecek.  Olayı öğrenen Ferhat İlker’in yakınları olay yerinde gözyaşlarına boğuldular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here