STK Temsilcilerinden Oda Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyareti

0
20

Kentimizde faaliyet gösteren bazı sivil toplum örgütleri, geçtiğimiz günlerde olağan kongrelerini yaparak yeni yönetimlerini belirleyen İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası ile Şoförler ve Otomobilciler Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur, Alevi Kültürünü Araştırma Deneği Başkanı Nihad Yenmiş, Mardinliler Derneği Başkanı Salih Bayar ve Yönetimi, Yardımeli Derneği Başkanı Safiye Tutar, Cemevi Temsilcisi Ali Ekber Ay, İskenderun Kent Konseyi Temsilcisi Helga Terbiyeli, ilk olarak İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve Yönetimini ziyaret ederek, yeni yönetimin hayırlı olmasını temenni ettiler.

Misafirlerini samimi bir şekilde karşılayan Oda Başkanı Uğur Fırat, tüm sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcilerine bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Genel kurulun hayırlı olmasını dileyen Marder Başkanı Salih Bayar da, Başkan Uğur Fırat nezdinde tüm yönetime çalışmalarında aşarılar diledi.

Samimi bir sohbet ortamında geçen, farklı din ve mezhep temsilcilerinin katılım gösterdiği ziyarette; ‘Herkesin göz rengi farklı ancak gözyaşı bir! İnsanlara faydalı olan insan en iyi insandır’ mesajı verildi, Hatay’daki medeniyet kardeşliğine ve toplumsal menfaate vurgu yapıldı.

Erol Akın’dan Samimi Karşılama

STK temsilcileri daha sonra Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti. Ziyaretten ötürü memnuiyetini dile getiren Oda Başkanı Erol Akın, misafirlerine tek tek teşekkür etti.

Kent adına yapılacaklarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, stk temsilcileri adına konuşan Marder Başkanı Salih Bayar, Oda Başkanı Erol Akın ve yönetimine, genel kurulun hayırlı olmasını temenni etti ve bundan sonra yapacakları çalışmalarda başarılar diledi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here