Kenan Musluk; “Sıkıntılarımız, Tüm Türkiye’deki Gibi Maddi Sıkıntılar”

0
53

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İskenderun Şube Başkanı Kenan Musluk; “Sıkıntılarımız, Tüm Türkiye’deki Gibi Maddi Sıkıntılar”

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği İskenderun Şube Başkanı Kenan Musluk, pandemi dolayısıyla yaklaşık üç senedir çok fazla faaliyet yapamasalar da, üyelerinin sıkıntılarını çözme noktasında Ankara nezdinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Yaşanan sıkıntılar ve dernek çalışmaları hakkında kısa bilgiler veren Musluk; “Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği olarak 15 senedir İskenderun’da faaliyetlerimizi sürdürüyoruz, 3 senedir de yeni yerimizdeyiz. Emekli astsubaylara hitap etmeye çalışıyoruz. Emekli astsubaylar olarak, özlük haklarımız ile ilgili, maaşlarımız ile ilgili, yaşamlarımız ile ilgili sıkıntılarımız mevcut. Pandemiye girmeden önce daha yoğun faaliyetlerimiz vardı. Üyelerimizin çoğu yaşlı olduğu için, pandemi sürecinde çok fazla faaliyet yapamıyoruz.

Genelde faaliyetlerimiz, çalışmalarımız Ankara nezdinde devam ediyor. Ankara’daki yöneticilerimiz, mecliste görüşülen konularda yardımcı olmaya çalışıyorlar. Emekli astsubayların sıkıntısı genelde maddi sıkıntılar tüm Türkiye’de olduğu gibi; Maaşların yetmemesi, özlük haklarının olmaması gibi. Her meslek yüksek okulu mezunları 9’a ikiden başlarken bizler 9’a birden başlıyoruz. Biz bu hakkımızı henüz alamadık. Meclis çapında arkadaşlarımız genel merkez olarak bu konuda çalışmalar yapıyorlar. İnşallah bunların sonucunu alacağız” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here