Spor Kursları Yaz Döneminde de Sürecek

0
141

yaz kurslar1İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre “Ücretsiz Spor Okullarının” Yaz Döneminde de devam edeceği öğrenildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “İlçe Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan İlçe Spor Merkezi Yaz Okulları Spor Kurslarına kayıtlar başlamış olup, 05-18 yaş arası tüm vatandaşlarımızın istenen belgeleri temin etmek suretiyle ücretsiz (yüzme hariç) kayıt yaptırabileceği bildirilmiştir” denildi.

Yaz Okullarında; Basketbol (Ücretsiz), Voleybol (Ücretsiz), Futbol (Ücretsiz), Masa Tenisi (Ücretsiz), Jimnastik (Ücretsiz), Badminton (Ücretsiz), Karate (Ücretsiz), Judo (Ücretsiz), Güreş (Ücretsiz), Muay Thai (Ücretsiz), Jijit-Su (Ücretsiz) ve Yüzme (Ücretli: 50 TL) branşlarında kurslar verilecek.

Kursa katılım için istenen belgeler ise şöyle: 4 Adet Vesikalık Fotoğraf, Durum Bildirir Hekim Sağlık Raporu (Sağlık Ocağından Alınacak), Kimlik Fotokopisi, Kayıt Formu (İlçe Müdürlüğünden Alınacak).

Açıklamada ayrıca ayrıntılı bilgi için İskenderun Spor Salonu (0.326) 614 29 79 ile Vali Zeki Şanal Yüzme Havuzu’ndan (0.326) 613 70 81 bilgi alınabileceği bildirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here