Hatay Yeniden Basketbol Şehri Olacak!

0
80

bayan basketbol1HBB Bayan Basketbol Takımı Yöneticileri, Yeni Sezondan Umutlu…

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB)  Bayan Basketbol Takımının yöneticileri yeni sezon öncesi basın toplantısı düzenledi. HBB Toplantı Salonunda gerçekleşen ve bir sohbet havasında geçen toplantıya çok sayıda basın mensubu katıldı.

Toplantıda ilk olarak konuşan Basketbol Şube Sorumlusu Serhat Bayraktar; “Öncelikle katkılarından dolayı başta HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, daha sonra da tüm yönetim kurulumuza teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Onların desteğiyle HBB Bayan Basketbol Kulübü yapılandırmaya gitti ve kendisine geldi. Daha iyi bir ekip kurmak için takımın iskeletinden başlayacağız. Amacımız bayan basketbol takımımızı eskisi gibi tekrar gurur kaynağı yapmak” diye konuştu.

Sahada Para Değil, Yürek Kazanıyor

Daha sonra söz alan antrenör Ekin Baş ise kulüp tarafından modern ve çok büyük bir spor kompleksi yapılacağını hatırlatarak; “Kompleksin içerisinde pek çok spor dalı da bulunacak. Bundan sonraki basketbol çalışmalarımız bu komplekste gerçekleşecek. Burada olmaktan çok memnunum. Bu seneki hedefimiz savaşan, mücadele eden bir takım olarak HBB’nin ismini Türkiye’ye duyurmak. Ben her zaman şuna inanırım. Sahada paralar, Euro’lar değil yürek kazanıyor. Tüm takım oyuncularımla birlikte sahada yüreğimizi ortaya koyacağız. Söz veriyorum sahada 40 dakika boyunca son topa kadar savaşan, son ana kadar mücadele eden bir ekip haline geleceğiz” dedi.

Genel Menajer Mahmut Denk ise yapılacak olan transferlerden söz ederken; “Çok başarılı isimlerle görüşme aşamasındayız. antrenörümüz Ekin Baş, Avrupa Şampiyonasına gidecek ve orada oyuncuları yerinde gözlemleme fırsatı bulacak. Daha sonra da Ekin hocanın isteğine göre transferlerimizi gerçekleştireceğiz. 2011’de kurulan bu kulüp 7 ayda şampiyon oldu. İlk yılında UEFA’da oynadı. Biz Hatay’ı herkesin ”Basketbol Şehri” olarak gördüğü bir şehir haline getirmiştik. Bu günden sonra da bu sağlam ekibimizle halkımızı basketbol salonlarına tıkayacağımıza inanıyorum ve şehrimizi tekrar Basketbol Şehri yapacağız” dedi. Alt yapıdan gelen oyuncularla ilgili soruya da cevap veren Denk, sadece transfer yapmadıklarını alt yapıda olan çok iyi oyuncularla da en iyisi için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here