Soydan, Büyükşehir Belediye Başkanlığına Talip Olduğunu Açıkladı

0
330

Mehmet Soydan, Büyükşehir Belediye Başkanlığına Talip Olduğunu Açıkladı; “Ben Görev Adamıyım!”

22’ci Dönem Hatay Milletvekili olan Mehmet Soydan, milletvekilliği döneminde Hatay ilinde yapılması gereken çoğu kamu yatırımlarını gerçekleştiren milletvekili olarak tanınıyor. Hatay’da çok çalışması ve iyi işlere imza atmasıyla göze batan Soydan, şimdilerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için çalışmalarını sürdürüyor.

İskenderun sevdalısı Mehmet Soydan, geçtiğimiz gün gazetemizin köşe yazarlarından Nuri Erdener’i iş yerinde ziyaret ederek, Hatay siyasetiyle ilgili geniş ve kapsamlı sohbetler yaptı. Sohbetin genel başlıklarında ifade ettiği en önemli vurguların başında paralel yapıya ilk günden beri karşı geldiği ve bu yüzden terslendiğini, sıkıntılı şekilde dile getiren Soydan ‘Onların varlıklarına hala karşıyım!’ ifadelerini kullandı.

Milletvekilliği döneminde, Hatay ilinin her noktasında canla başla çalıştığının altını çizen Soydan; “Şu an görünen birçok mevcut projelerin hayata geçirilme safhalarında benim alın terim var. Kimse bu yapılara ve yapılandırmalara ben mücadele ettim diyerek, tarihi hata içerisinde bulunamaz. Ben görev adamıyım ve Hatay ilinde ne yapılması gerektiğini biliyorum. İl yönetimim ve mevcut milletvekili arkadaşlarım da bunu biliyor. Görevlerin toplumsal olduğunun bilincinde olduğumdan dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına talibim. Hatay ilini yönetirken, bilinçli yönetim ve yönetim kadrolarıyla, gerçekten görev yapmak istiyorum” dedi.

Bundan önceki yerel seçimlerde, İskenderun Belediye Başkanlığı için ismi en ön plandayken, hatta ismi aday olarak açıklanmışken; ani bir değişiklik ile aday olarak şu andaki mevcut başkan Seyfi Dingil’in ismi ilan edilmişti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here