Yeni Emniyet Müdürümüz Mustafa Mithat Tolunay

0
930

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Görevine Mustafa Mithat Tolunay Getirildi

Vali Ata, İskenderun İlçe Emniyet Müdürünü Kabul Etti

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı’nın, Adana’ya tayinin ardından boşalan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Mustafa Mithat Tolunay getirildi. Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan ve göreve başlayan Mustafa Mithat Tolunay’ı kabul etti.

Valilik İskenderun Ofisinde gerçekleşen kabulde Vali Ata, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Tolunay’a yeni görevinin ilçemiz ve ilimiz için hayırlı olması dileğinde bulunarak başarılar diledi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Mithat Tolunay ise kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Ata’ya teşekkürlerini sundu.

Deniz Üs Komutanı’ndan Veda Ziyareti

Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Deniz Üs Komutanı iken 2018 yılı genel atamaları ile bir başka göreve atanan Deniz Kurmay Albay Aykar Tekin’i de kabul etti. Valilik İskenderun Ofisinde gerçekleşen ziyarette Vali Ata; “İlimiz ve ülkemiz için çok değerli hizmetleri bulunan komutanımızın yeni görevinde de başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Bundan sonraki yaşamında ve yeni görev yerinde kendilerine ve ailesine sağlık ve huzur diliyorum” dedi. Albay Tekin kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Ata’ya teşekkür etti. Hatay’da Vali Ata öncülüğünde görev yaptığı süreçte önemli başarılar elde ettiklerini ifade ederek, Hatay’ın kendisi için çok anlamlı ve özel bir yer olduğunu dile getirdi.

Vali Ata Yıllık İzne Ayrıldı

Öte yandan Vali Ata, 12 günlük izne ayrıldı. Hatay Valisi Erdal Ata’nın, 8-19 Ağustos 2018 tarihleri arasında senelik izin dolayısıyla il dışında bulunacağından, yerine Vali Yardımcısı Orhan Mardinli’nin vekâlet edeceği belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here