Seyfi Dingil TEMAD’ı Ziyaret Etti

1
108

dingil-temad1“Çok Büyük Projelerle Geliyoruz”

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, seçim çalışmaları çerçevesinde dün Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İskenderun Şube Yönetimini ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkan Adayı Dingil; “Hizmetlerin kentimize gelmesi, Ankara’daki karanlık dehlizleri aşmak için iktidarın gücünü ihtiyaç var” dedi.

Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve partililerle birlikte TEMAD İskenderun Şubesini ziyaret ederek, Şube Başkanı Kazım Çakır ve yönetim kururlu üyeleri ile bir araya gelen Ak Parti Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, belediye başkanı olması halinde gerçekleştireceği hizmetler hakkında bilgi verirken, dernek yönetiminin de talep ve isteklerini dinledi. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Kazım Çakır, talep ve isteklerini dile getirirken, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

dingil-temad2

Çakır’a, güzel duygularından dolayı teşekkür eden Belediye Başkan Adayı Dingil; “Sizlere, sosyal tesis ve belediye imkanlarından yararlanmanız adına çaba sarf edeceğimizin sözünü veriyorum. Bu kentin, iktidarın hizmetlerine ve icraatlarına ihtiyacı var. 50 yıldır bunu yapamadık ve kaçırdık. Bunun için Ankara ile uyum içerisinde çalışılması gerekir. Kentimizin bugüne kadar mega kent olması gerekirdi ama maalesef her geçen gün köy olmaya doğru gidiyoruz. Belediye sadece asfalt ve kaldırım yapmak değildir.

Biz çok büyük projelerle geliyoruz. Sahile iki çay ocağı bir tuvalet yapmakla hizmet yapmış olmazsınız. Bu sahil bandı başka belediyelerin elinde olsa şimdiye kadar cazibe alanı haline gelmişti. İnanın Ankara’nın karanlık dehlizlerini aşmak için iktidarın gücüne ihtiyacınız var. Bizde iktidarın gücünü yanımıza alarak, İskenderun’un hak ettiği hizmetleri kentimize getireceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here