Başkan Civelek Mahallelere Ziyaretini Sürdürüyor

0
78

civelek-mahalle1“Yaptıklarımız Halkın Yaşamını Kolaylaştırıcı Çalışmalardır”

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, ilk olarak Yunus Emre Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, yapılan ve yapılacak olan çalışmalara değindi.

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ahmet Mücahitoğlu ve partililerin de katıldığı toplantıda, yapılan çalışmalardan dolayı gönlünün rahat olduğunu belirten Belediye Başkanı Civelek; “Yaptıklarımız halkımızın yaşamını kolaylaştırıcı, mutluluğunu arttırıcı çalışmalar. İskenderun’un altyapısı tamamlandı. Bu beş yılsonunda gönlüm rahat, alnım açık. İskenderun’un altyapısı tamamlandı, sıra geldi üst yapıya” dedi.

Sakarya mahallesinde taziye evinin açıldığını, Yunus Emre Mahallesi’ndeki taziye evinin de açılacağını belirten Başkan Civelek; “Taziye çadırları trafik sıkışıklığına neden oluyor. Üstelik kışın soğuk, yazın da sıcak oluyor. Her iki üç mahalleye hizmet edecek şekilde, taziye evleri yapacağız” diye konuştu.

Halka eşit ve adil hizmet verildiğini vurgulayan Belediye Başkanı Civelek; “Adaletli hizmet olunca İskenderun’da huzur oldu” dedi.

23 Mart’ta YGS sınavının yapılacağına dikkat çeken Başkan Civelek; “Çocuklar geleceğimizdir. Lütfen sınav saatlerinde sessiz olalım, araçlar o gün gürültü yapmasın” dedi.

civelek-mahalle2

‘Az Zamanda Çok Çalışma ve Hizmet Yaptık’

Eşi Dr. Ümran Civelek’in de katıldığı Barbaros Mahallesinde açık hava toplantısında konuşan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “Seçim meydanlarında halkımıza ‘çalmayacağız, çaldırmayacağız ve çalışacağız’ diye söz verdik. Sözümüzü tuttuk. Alnım açık, başım dik, çalmadım, çaldırmadım, çalıştım. Az zamanda gerçekten çok işler yaptık” dedi.

Gençlerin de bulunduğu toplantıda, spor etkinlikleri yapıldığını, spor tesislerinin sayısının arttırıldığını belirten Başkan Civelek, gençler için futbol antrenman sahası yapılacağını söyledi. Esnafa önem verildiğini, esnafın daha huzurlu olduğunu, sahilde herkesin huzurla, kardeşçe gezebildiğini belirten Başkan Civelek; “Kimseyi ayırmadık, ötekileştirmedik” dedi.

Gösterilen ilgiye teşekkür eden Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “Halkıma layık olmaya çalıştım. Halkımız teveccüh gösterirse, bu onurlu göreve layık olabilmek için yine elimizden geleni yapacağız. Kısmet olursa 30 Mart akşamı hep beraberiz, yola devam ederiz” diye konuştu.

Mahallede hasta ziyaretinde de bulunan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, programını, Gültepe Mahallesi ile sürdürdü.

‘Belediye Halkın Belediyesidir’

Gültepe mahallesinde yaptığı ziyarette, yeniden göreve geldiği takdirde, yapılacak olan en önemli çalışmanın kentsel dönüşüm olacağını belirten Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “Kentsel dönüşüm kimseyi mağdur etmeden, yerinden etmeden yapılacak” dedi.

Gültepe ve Sakarya Mahallesi arasında, halkın 50 yıldır beklediği ve istediği köprünün yapıldığını anımsatan Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “Vatandaşımızın hayatı kolaylaşıyor. Altyapıyı yaptık. Sıra üst yapıya geldi” diye konuştu.

Başkan Civelek, ziyaretlerini Esentepe Mahallesi ile sürdürdü. Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar’la, Esentepe Mahallesi Muhtarı Doğan Keleş’in konuğu olan Başkan Civelek, ziyarette vatandaşlara yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi verdi ve sohbet etti. Sakinler, Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in dürüst, mütevazi kişiliğiyle halk tarafından sevildiğini, yapılan çalışmaların takdir edildiğini belirttiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here