MHP’li Adaylar Ekinciler İşçileriyle Bir Araya Geldi

0
318

mhp-işçi ziyaret1Aslan; “İlçe Belediye Başkanlarına Teknik Direktörlük Yapacağım”

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan ve İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, seçim çalışmaları çerçevesinde dün Ekinciler Demir Çelik fabrikasını ziyaret ederek, öğle yemeğinde işçilerle bir araya geldi. Burada işçilere seslenen Büyükşehir Adayı Mete Aslan; “Bilgi ve deneyimlerim ile ilçe belediye başkanlarına teknik direktörlük yapacağım” dedi.

Destek ve oy istemek için Ekinciler Fabrikası işçileri ile bir araya gelen Büyükşehir Adayı Mete Aslan ve İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, burada işçilerle birlikte yemek yediler. Gerçekleştirilen ziyarette Ekinciler Demir Çelik Fabrikası Genel Müdürü Fatih Keseroğlu, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Alper Menteşoğlu ve Ekintaş Genel Müdürü Önder Özdeş de hazır bulundu.

mhp-işçi ziyaret2

Burada bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aslan; “15 sene İskenderun Belediye başkanlığı yaptım. Kendi bilgi, beceri, tecrübe ve deneyimlerimi şimdide Büyükşehir belediye başkanlığında göstermek için MHP’den aday oldum. Büyükşehir’i futbol oyunu gibi düşünürsek, bir büyük abi olarak, ilçe belediye başkanlarına teknik direktörlük yapacağım. Bizler belediye başkanlığını politika makamı olarak değil, halka hizmet üretme aracı olarak görüyoruz” dedi.

İskenderun’un, yıllardır merkezi yönetim tarafından üvey evlat olarak görüldüğünün de altını çizen Aslan; “Büyükşehir belediye yetkilerini bütün Hatay ve özellikle buranın hakkını yedirmemek için kullanacağım. Hükümet projeleri ile belediye başkanlığı hizmetlerini karıştıranlar, insanların kafalarını karıştırmaktan başka bir şey yapmamaktadır. Ayrıca, TV’lerdeki kirli görüntülerden kurtulmanın yolu MHP’dir” diyerek, işçilerden destek ve oy istedi. Kendilerine gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Gül de, destek isterken, yerel seçimlerde güçlü geldiklerinin altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here