Semt Pazarları Modern Bir Ortamda Alış-Veriş Ortamı Yaratacak

0
84

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da dört farkı noktaya semt pazarının yapılacağını belirtirken, Sakarya Mahallesinde yapımına başlanan çok amaçlı semt pazarının da çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti.

Semt Pazarlarının yapımı ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Dingil, ilk etapta 4 farklı noktaya çok amaçlı semt pazarı yapacaklarını belirterek; “İlk olarak Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde çok amaçlı semt pazarı yapmaya başlamıştık. Burada çalışmalar son aşamaya geldi. Kısa bir süre sonra yapım çalışmaları bitecek. Halkımızın ve Pazar esnafımızın hizmetine açılacak.

İkinci çok amaçlı semt pazarı projesi ise Sakarya Mahallesinde başlamıştı. Buradaki çalışmalar hızlı ve titiz bir şekilde sürdürülüyor. Sürekli denetimler yaparak çalışmalar hakkında bilgiler alıyoruz. Şuan da pazarın ana kolonları dikildi. Üst kısmını kapama çalışmaları devam ediyor” diye konuştu.

Çok amaçlı semt pazarları projeleri ile Pazaryerlerinin daha modern hale geleceğine de vurgu yapan Başkan Dingil; “Vatandaşlarımızı kışın yağmurdan ve çamurdan, yazın ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacındayız. Bölgede ikamet eden vatandaşlarımız bu alanı sadece haftada bir gün pazar alışverişinde kullanmayacak. Bu alan sosyal anlamda da hizmet verecek.

Vatandaşlarımız burada sosyal ve kültürel aktivitelerini de yapabilecek. Dört farklı bölgedeki çok amaçlı semt pazarlarının çalışmaları bittiğinde vatandaşlarımız daha düzenli daha sağlıklı ortamda alışverişlerini yapabilecek. Semt pazarları kısa bir sürede tamamlanarak halkımız ve esnafımızın hizmetine açılacak” şeklinde konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here