Hatay’da 56 Kilometrelik Yeni Kablo Döşendi

0
115

TEDAŞ, Nisan Ayında da Çalışmalarını Sürdürdü

Toroslar Elektrik Dağıtım Şirketi (EDAŞ) Hatay’da kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2017 yılının Nisan ayında da bakım, onarım çalışmaları ile yatırımlarına devam etti.

Toroslar EDAŞ, Hatay’da sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Daha aydınlık bir Hatay için Kırıkhan, Hassa, Dörtyol, Erzin, Payas, Belen, İskenderun, Arsuz, Reyhanlı, Altınözü, Antakya, Defne, Samandağ, Yayladağı ve Kumlu’da 2017’nin Nisan ayında 4.105 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 10 kilometrelik hattı da elden geçirdi. Adı geçen ilçelerde Nisan ayında 15 elektrik panosuyla 12 trafo merkezinin de bakımı yapıldı.

Toroslar EDAŞ, Nisan 2017’de yeni yatırımlara da hız verdi. Hatay’da 56 kilometrelik yeni kablo döşeyen Toroslar EDAŞ ekipleri, 950 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamlandı. Ayrıca yeni 16 elektrik panosu ve 16 trafo montajı da gerçekleştirildi.

Toroslar EDAŞ’ın Hatay’daki bakım ve yatırım çalışmaları devam edecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here