İskenderun’da Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri

0
423

İskenderun Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta inde “Sosyal Güvenlik Haftası” kapsamında bir dizi etkinlikler gerçekleştirdi. Ziyaret ve bilgilendirme etkinliklerinin yanı sıra İl Müdürü Hamit Bal’ın da iştirak ettiği ve kurum personeline yönelik bir yemek tertip edildi.

Sosyal Güvenlik Merkezi Müdiresi Bilgin Çam öncülüğünde gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Özel Engelsiz Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edildi. Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören öğrencilerle birlikte vakit geçiren İskenderun SGM personeli, kurum yetkililerinden sorunlarını da dinlendi.

Bilgin Çam ve beraberindeki heyet tarafından daha sonra Demir Çelik Mesleki ve Anadolu Lisesi de ziyaret edildi. Okul öğrencilerine Merkez Müdiresi Bilgin Çam tarafından ‘Sosyal Güvenlik ve Kayıt Dışı İstihdam’ konusunda bilinçlendirme eğitimi verildi. Okuldaki bu etkinliği öğrencilerin katılımı ve ilgisi büyük oldu.

Yine Sosyal Güvenlik Haftası sebebiyle SGM İl Müdürü Hamit Bal ve SGM İskenderun Müdiresi Bilgin Çam, tertiplenen bir yemekte kurum personeli ile birlikte oldular. Hep birlikte yenen yemeğin ardından pasta da kesilirken, kurum personeli hep birlikte neşeli dakikalar geçirdiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here