Şanverdi; “Türkiye Ak Parti ile Ezberleri Bozdu”

0
132

Ak Parti MKYK Üyesi Şanverdi, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i Ziyaret Etti

İskenderun’da çeşitli ziyaretlerde bulunan Ak Parti MKYK üyesi ve Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, bu ziyaretler kapsamında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. Belediyesi Binası önünde çiçeklerle karşılanan Şanverdi, sıcak karşılamadan ötürü teşekkürlerini iletti.

Ak Parti MKYK üyesi ve Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi’nin ziyaretinden ötürü büyük mutluluk duyduklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “AK Parti Milletvekilimiz ve MKYK üyemiz Sayın Şanverdi Hatay’ımıza ve bölgemize hizmetlerin gelmesinde yoğun bir gayret gösteriyor. Kendisi ile sürekli iletişim halindeyiz. Halka hizmet noktasında sürekli bizlere destek oluyor. Sayın vekilimizin belediyemizi ziyaretleri bizleri onurlandırdı” diyerek Şanverdi’ye çalışmalarında başarılar diledi.

İskenderun’un çok özel bir şehir olduğunu ve burada bulunmaktan ötürü son derece memnun olduğunu ifade eden Ak Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi ise; “Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, her türlü vesayeti ortadan kaldıran Ak Parti, kurulduğu tarihten bu yana Türkiye’de başta siyasi anlayış olmak üzere ekonomik ve sosyal alanlarda yaptığı hamlelerle ülkeyi geleceğe taşıdı. Ak Parti iktidarı ile birlikte Türkiye, örnek ülke haline geldi. Ekonomiden sağlığa, kamu yatırımlarından eğitime, spordan kültüre, her alanda Türkiye Ak Parti ile ezberleri bozdu. Hatay’ımızda bu hizmetlerden faydalandı. Bizlerin tek amacı bu aziz millete hizmet etmektir. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlere yenilerini ve daha iyilerini ekleyebilmek adına gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Sohbet ortamında devam eden ziyarette Şanverdi, Bakan Dingil’den kentte yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here