Ayhan Bodur; “Kapımız Öğrencilerimize Her Zaman Açıktır”

0
409

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur; “Kapımız Öğrencilerimize Her Zaman Açıktır”

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, ÖSYM’nin LYS yerleştirme sonuçlarını açıklamasının ardından, bir açıklama yaparak, Türkiye’nin dört bir yanında üniversitelere yerleşen öğrenciler ile ailelerini ve öğretmenlerini kutladı.

Özellikle İskenderun Teknik Üniversitesini tercih eden öğrencilere seslenen Bodur, tüm imkânlarıyla kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu vurgulayarak; “Hatay’ımızda ve bölgemizde ikamet ederek bu çerçevede üniversitelerin ön lisans ve lisans programlarına yerleşen öğrencilerimizi de tebrik ediyorum; bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılarının sürmesini diliyorum.

Aynı dilek ve temennilerimi TEOG sonucu farklı liselere yerleşen öğrencilerimiz için de ifade etmek istiyorum. Diğer yandan, ilçemizdeki İskenderun Teknik Üniversitesindeki fakülte ve yüksekokulları tercih ederek yerleşen kıymetli öğrenci kardeşlerimi ve ailelerini de ayrıca tebrik ediyor, halkı ve öğrencisiyle bütünleşen, ayrıştırmalardan uzak, birlik, beraberlik ve hoşgörü timsali örnek bir ilçe olan İskenderun’u tercih ettikleri için de kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bilinmesini istiyorum ki, tüm imkânlarımızla birlikte kapımız kendilerine her daim sonuna kadar açık olacaktır.

Bu duygularla; öğrenim hayatına farklı üniversitelerde devam eden ve edecek olan İskenderunlu öğrenci kardeşlerimi ve farklı şehir ve kültürlerden gelerek ilçemizde öğrenim hayatına devam edecek olan öğrenci kardeşlerimi, dolayısıyla yeni hemşerilerimi bir kere daha kutluyor, Cenab-ı Hak’tan muvaffakiyet ve kolaylıklar diliyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here