Samandağ Belediyesinden Gençlere Basketbol Kursu

0
184

Samandağ Belediyesi Spor Müdürlüğü, gençler için spor kurslarına aralıksız devam ediyor. Müdürlük, Başkan Mithat Nehir’in talimatları doğrultusunda gençleri yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda sporla buluşturmayı sürdürürken, gençlere yönelik basketbol kursu da açıldı.

10 yaş üstü gençlere basketbolu sevdirmeyi hedeflediklerini söyleyen Samandağ Belediye Başkanvekili Mehmet Ali Kamacı farklı spor dallarındaki kursların da verilmeye başlanacağı ifade etti. Başkanvekili Kamacı; “Çocukların yaz tatillerini daha verimli geçirmesi, öğrenirken eğlenmesi ve sportif becerilerini artırması için başlattığımız kurslara, basketbolu da ekledik. Spor ahlakıyla donatılarak, genç yeteneklerin keşfedilmesini hedefleyen belediyemiz tarafından sunulan kurslara katılan çocukların, yetenekleri doğrultusunda gelişimlerine katkı sağlanırken, çocuklarının eğlenerek profesyonel bir ekipten eğitim almaları sağlanıyor” dedi.

Basketbol kursunun Samandağ Kapalı Spor salonunda Beden Eğitimi Öğretmeni Orhan Kurtdere’nin yönetiminde saat 18.00’de haftanın iki günü (Salı-Perşembe) verileceği belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here