Payasspor’da Sezon Açılışı Pazar Günü

0
187

Bekir Tufan’dan Futbolculara ‘Camiamız Sizlerden Başarı Bekliyor’ Mesajı

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Güney temsilcisi Payasspor’un yeni sezon öncesinde Afyonkarahisar’da yaptığı 3 etaptan oluşan 1 aylık kamp çalışmalarının ardından futbolculara verilen 3 günlük izin de tamamlandı. Sezon hazırlıkları Teknik Direktör Semih Tokatlı nezaretindeki bu kez Payasspor’un kendi tesislerinde kaldığı yerden yeniden başladı.

Payasspor’un burada yaptığı antrenmanı, Transfer Komitesi Başkanı Bekir Tufan, Başkan Vekili Osman Oğuzhan Çolak, Sportif Direktör Derman Gözükara, Kulüp Müdürü Bülent Öntemel ile taraftarlar da izledi.

Antrenman öncesi Teknik Direktör Semih Tokatlı, yardımcı antrenörler ve futbolcularla bir araya gelen Transfer Komitesi Başkanı Tufan; “Payasspor camiası büyük bir camiadır. Bizler yönetim kurulu olarak üzerimize düşen görevi yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Yönetimiyle taraftarlarımızla, teknik heyetiyle ve futbolcusuyla Payasspor’umuzu en iyi yerlere taşımak için var gücümüzle çalışmalıyız. Camiamız artık sizlerden başarı bekliyor” dedi.

Sezon Açılışı 20 Ağustos’ta

Teknik Direktör Semih Tokatlı’nın yardımcılıklarını Murat Kol ile Ahmet Aygün’ün yaptığı Mavi-Beyazlı ekip Payasspor, yeni sezonu ise 20 Ağustos Pazar günü Payas İlçe Stadında kardeş takımı Erzin Belediyespor ile yapacağı özel karşılaşmayla açacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here