Şahutoğlu, Her Ortamda Teveccühle Karşılanıyor

0
155

“Müreffeh ve Mutlu İnsan İskenderunlu Profilini Yaratacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, çıkmış olduğu yolda, halkla bir araya gelmeye devam ediyor.

Adaylık çalışmalarını genel merkez nezdinden çok İskenderunlulara kendini ve projelerini anlatarak, halkın sıkıntısını dinleyerek sürdüren Şahutoğlu, bu çalışmaları karşılığında da büyük takdir topluyor.

Erken Genel Seçim tarihinin belli olmasıyla birlikte milletvekili aday adaylarının çalışmalarına başladığı süreçte, partisi için durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, tüm aday adayı arkadaşlarına da başarılar diledi.

Girdiği her ortamda teveccühle karşılanan Şahutoğlu, buna layık olmak için elinden geleni yapacağını belirtirken, İskenderun’u hak ettiği yere getirmek ve İskenderunlulara hak ettikleri yaşamı sağlayabilmek adına olağanüstü projelere, halkın da desteğiyle imza atacaklarını vurguladı. CHP İskenderun Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Kadim bir tarih ve medeniyetler beşiği güzel şehrimizin tüm renklerini, sevgi ve hoşgörü ikliminde buluşturup, huzurlu ve mutlu bir sosyal hayatın pencerelerini açacak, geleceğe güvenle bakan modern ve marka kent İskenderun yaratma azim ve kararlılığında hayati projelere imza atacağız.

Bu sayede kentin sosyal ve kültürel hayatına canlılık kazandıracak, ekonomik yapısına pozitif katkılar sağlayacak çalışmaları ön plana çıkartacağız. Huzurlu ve marka kent İskenderun, müreffeh ve mutlu insan İskenderunlu profilini yaratacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Genel Merkez nezdinde de karşılık gören Şahutoğlu, yıllardır emek verdiği partisinin bir neferi olamaya her zaman devam edeceğinin altını çizdi.

Kentimizin en ücra mahallelerinde, mahalle sakinleriyle buluşan Şahutoğlu, gerçekleştirdiği okul ziyaretleriyle, eğitime verdiği önemi de gösteriyor.

Şahutoğlu’nun samimi ve içten ziyaretlerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden vatandaşlar da, Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nu yıllardır tanıdıklarını, iyi bir doktor olduğunu, insanlara her zaman yardım ettiğini bildiklerini ifade ederek, kendisini destekleyeceklerini söyleyerek, büyük bir teveccüh örneği sergiliyorlar. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here