Şahutoğlu, Aday Tanıtım Toplantısına Katıldı

0
81

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, geçtiğimiz Pazar günü, partisinin Ankara’da düzenlediği ‘Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

Derman Belediyeciliği sloganı ile bereketli, huzurlu, özgür kentler için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile diğer ilçe başkan adayları, CHP Hatay milletvekilleri ve ülke genelinden CHP il ve ilçe belediye başkanı adayları, CHP il ve ilçe yöneticileri katılım gösterdi.

Coşkulu kalabalık eşliğinde aday tanıtım toplantısını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi ‘Derman Belediyeciliği’ ve ‘Martın Sonu Bahar’ sloganlarıyla seçim sürecini yürütecek.

31 Mart 2019 gecesine kadar durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Türkiye’de sosyal demokrat, halkçı belediyeciliğin, insana dokunan, insanın ihtiyaçlarını önceleyerek, hiç kimseyi ötekileştirmeyen, ayrıştırmayan, kimseyi halkanın dışında tutmayan, herkese sahip çıkan, herkesi kucaklayan, sevgi dilini, kardeşlik dilini, barış dilini kullanan, bulunduğu sosyal yaşam alanında, birliği, beraberliği, kardeşliği, huzuru temel amaç edinen yönetim anlayışını kentimize kazandırmak için yola çıktık. Bize güvenen, adaylığa layık gören başta Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na, MYK üyelerine ve parti meclisine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here