Ak Parti, Mahalle Başkanları İstişare Toplantısını Gerçekleştirdi

0
144

Tosyalı; “Mahalle Başkanlarımız, Partimizde Mihenk Taşı Konumundadır

Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Ak Partili Milletvekilleri, İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İlçe Belediye Başkan adayları ve partililerin katılımıyla İskenderun Mahalle Başkanları istişare toplantısı yapıldı.

Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İskenderun Ramada Otel’de gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, iki günlük Hatay programından güzel hatıralarla ve büyük umutlarla ayrılacağını kaydetti. Hatay’da Büyükşehir Belediyesi ile 15 ilçenin tamamında belediye başkanlıklarını kazanacaklarını iddia eden Kurtulmuş; “Cumhur İttifakı ile birlikte yolumuza devam edeceğiz ve büyük bir destan yazmış olacağız” diye konuştu.

Ak Parti’nin güçlü bir siyasi hareket olduğunun altını çizen Kurtulmuş; “Ak Parti’nin lideri Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı nice badireler aşarak gelmiş kuvvetli bir siyasi aktördür. Ak Parti’nin tecrübesi 24 Haziran seçimlerinde MHP ile yapılan ittifakla birlikte seçim sonuçlarına da yansımış ve çok güzel sonuçlar elde edilmiştir. Ama bizim siyasi geleneğimiz, bizim siyasi tecrübemiz bize şunu söylüyor, ‘Her seçim sahada kazanılır, her seçim gayretli teşkilat çalışmalarıyla, sandık başına kadar inen çalışmalarla, adaylarımızla, milletvekillerimizle, il ve ilçe başkanlarımızla, bütün kadrolarımızla, bütün gönüldaşlarımızla beraber gücümüzü sonuna kadar mücadele ederek kazanılır” diye konuştu.

İskenderun’u layık olduğu yere getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak karış karış gezen, çalmadık kapı girilmedik gönül bırakmayan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ise partisinin mahalle başkanlarına seslenerek; “Mahalle başkanlarımız, partimizde mihenk taşı konumundadır. Dolayısıyla mahalle başkanları olmadan Partimizde ve İskenderun’da hiçbir işi hakkıyla başarmak, hiçbir değişimi hayata geçirmek mümkün değildir. Belediyecilik hizmetleri hakkıyla yapılmadığında, merkezi kalkınma hamlesiyle yerel kalkınma hamlesi birlikte gerçekleşmediğinde İskenderun’umuz özlediği şahlanışı gerçekleştiremez. O yüzden Hizmet için, kalkınma için milat 31 Mart diyoruz” dedi.

HBB Başkan Adayı İbrahim Güler ise; “Hatay’ın kaybedecek yılı, ayı geçtik, tek bir günü yoktur. Hatay’ımız hantallıktan, şahsi hedeflerden ve iş bilmezlikten çok zaman kaybetti. Şimdi bir derlenme, toparlanma, büyüme ve bunu daha büyük reformlarla taçlandırma zamanıdır. Mahalle başkanlarımızı, Hatay’da başlatacağımız Yerel Kalkınma sürecinin merkezinde görüyoruz. İnşallah 31 Mart’tan sonra elbirliğiyle tüm sorunların ve meselelerin de üstesinden gelecek, Hatay’ı hak ettiği yere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here