İsmail Deliveli; “İskenderun’u Düşünen, Başkan ve Meclis Üyeleri İstiyoruz”

0
244

İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Deliveli; “İskenderun’u Düşünen, Başkan ve Meclis Üyeleri İstiyoruz”

İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Deliveli, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ile görüşen Deliveli, gündemle ilgili açıklamalarda da bulundu. Deliveli, yönetim kurulu üyeleri adına yaptığı basın açıklamasında, önümüzdeki yerel seçimlerde, İskenderun’u düşünen adayı ve meclis üyelerini destekleyeceklerini duyurdu.

Herkese eşit mesafede olduklarını ifade eden Deliveli, adayların vizyon ve projelerine göre karar vereceklerini kaydederek; “Biz İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği (İs-Der) olarak 31.03.2019 Belediye Başkan ve Meclis Üyelerinin seçiminde partililere eşit mesafedeyiz. Ancak İskenderun’u yönetmeye aday olan arkadaşların partisine bakmadan İskenderun’a ne verebileceklerini, projelerini, gerçekleştirme kapasitelerinin olup olmadığına, vizyonlarının buna yetip yetmediğine, Belediye Meclis Üyelerinin yeterli olup olmadığına bakacağız.

Biz İs-Der olarak İskenderun sevdalısıyız. Adımızda İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneğidir. Bu nedenle İskenderun’un ehil olmayan, vizyonu olmayan kişilere teslim edildiğinde neler olduğunu geçen son beş senede yaşayarak gördük. Kendisini, ailesini, yandaşlarını düşünen başkan değil, İskenderun’u ve fakir fukarayı düşünen, projeler üretip iş sahaları açan, istihdam yaratan başkan ve meclis üyeleri istiyoruz. Bu özellikleri hangi adayda görürsek, dernek olarak onu desteklemeyi kararlaştırmış bulunmaktayız” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here