Refik Çoğum Arsuz Belediye Farklı Yarı Finalde: 10-1

0
163

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan AksayFutbol Turnuvası Körfez Grubunda mücadele eden Refik Çoğum Arsuz Belediyespor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Süleyman Güleryüz Denizspor’u 10-1 yenerek yarı finale yükseldi.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Metin Sugurtin, Erkan Yalçın ile M.Sait Güden’in yönettiği karşılaşmada Refik Çoğum Arsuz Belediyespor’un gollerini Fuat Uruç (4), Kemal Genç (2), Gökhan Zeytun, Yusuf Keleş, Murat Sercan ile Hakan Büyükatilla atarken, Süleyman Güleryüz Denizspor’un tek golünü Bülent Kalın kaydetti. Süleyman Güleryüz Denizspor’dan Mehmet Çetin penaltı atışında meşin yuvarlağı direğe nişanladı.

Eşref Dönmez Biçer Beton da Yarı Finale Kapak Attı

Körfez Grubunda mücadele eden bir diğer takım Eşref Dönmez Biçer Beton da Cemil Soley Körfez Demirgücü takımını 2-1 mağlup ederek yarı finalde oynamaya hak kazandı. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan ve Hatay Bölgesi hakemlerinden Onur Parlak, Erman Koca ile Lütfü Batar’ın yönettiği karşılaşmada Biçer Beton’un gollerini Ayhan Akkaya ile İlker Sebzeci atarken, Körfez Demirgücü takımının tek golünü de Nihat Toz kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here