Güney Akademi Vodanet’ten, Bahçeşehir Red Dragons’un Seçmelerine!

0
390

Güney Akademi Vodanet Basketbol Okulu, U12 ve U11 Takımı oyuncularından Ali Arda Yücel ve Baran Özkazanç’ı Bahçeşehir Red Dragons’un, İstanbul’da düzenlenecek olan 2. Tur kampına uğurladı. Yücel ve Özkazanç, Mersin’de düzenlenen altyapı seçmelerinde başarılı olmuş ve İstanbul’a gitmeye hak kazanmışlardı.

Bugün başlayacak olan altyapı seçimleri ile ilgili konuşan Kulüp yöneticisi ve antrenörü Nebil Özdemir; “Basketbol okulumuzdan yetişen ve aynı zamanda U12 ve U11 Takımı oyuncularımız olan 2007 doğumlu Ali Arda Yücel ve 2008 doğumlu Baran Özkazanç, Türkiye 1. Basketbol Liginde mücadele eden Bahçeşehir Red Dragons’un Mersin’de düzenlenen altyapı seçmelerinde başarılı olarak, 16-23 Temmuz tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan 2. Tur kampına davet edildi. Sporcularımıza başarılar diliyor, tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Yaz kursları ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Özdemir; “Yaz kurslarımız tüm hızıyla devam ediyor. Basketbol mutluluktur. Minik dev adamlar ve minik periler, basketbolu eğitici çalışmalar ve eğlenceli aktivitelerle öğrenmekle kalmıyor, yepyeni arkadaşlıklar ediniyorlar. Tüm bölge halkımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here