Raks Spor Kulübünden Bir Başarı Daha!

0
361

raks spor1Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde MKÜ Tayfur Sökmen kampusunda gerçekleştirilen Yıldız ve Minikler Egemenlik Kick Box Müsabakasına 6 sporcu ile katılan Raks Spor Kulübü sporcuları, büyük bir başarıya imza attılar. Müsabakada 4 birincilik 2 ikincilik elde eden Raks Spor Kulübü, aynı başarıyı Niğde’de elde etmek istiyor.

Raks Spor Kulübü, egemenlik müsabakalarında, yıldızlarda 42 kg.’da Kerem Şimşek, 52. kg.’da Emircan Siler, 37 kg.’da Yusuf Çetin, miniklerde 47 kg.’da Ali Seren ile birincilik ödülü aldı. M. Ali Yolcu ve Sadık Can Değirmenci ise kendi kilolarında 2. oldular. Elde edilen bu başarı sonunda da spor kulübü de ödüllendirildi.

Müsabaka ile ilgili bilgi veren Kulüp Yöneticisi Hülya Şimşek; “6 sporcu ile katıldığımız özel müsabakada, 4 birincilik 2 ikincilik elde etmemiz bizim için büyük bir başarı ve gururdur. Sporcularımız derece aldıkça bizler daha çok mutlu oluyoruz. Onların mutluluğu bize biraz daha yük ve sorumluluk yüklüyor. Çocukların bu başarısında aile desteğinin de çok önemli olduğunu belirtmek isterim. Kulüp olarak bizler her zaman sporcuların önünü açmışızdır. Bunun en iyi göstergesi de iki sporcumuzu hakemlik kurslarına göndererek, kick box hakemi olmalarına vesile olmaktır. Onlar, bu özel müsabakada da hakemlik yaptılar” dedi.

18-19 Mayıs tarihlerinde Niğde’de Gençlik Bayramı kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilecek olan ulusalar arası kick box müsabakasına hazırlandıklarını söyleyen Antrenör Serdar Keskin ise, “Müsabakaya Kıbrıs, Azerbaycan ve İran’dan sporcularda katılacak. Uluslar arası düzeyde gerçekleştirilecek olan müsabakaya sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here