Ender Tıraş’la Yola Devam!

0
145

payas bldspor32Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. grupta yenilgisiz şampiyon olarak 3. Lige yükselen Payas Belediyespor 1975, bu başarıda büyük pay sahibi olan Teknik Direktör Ender Tıraş ile bu zorlu yola devam kararı aldı. Profesyonel ligde de takımın başında olacak olan Başarılı Teknik Adam, kendisine olan güveni boşa çıkarmayacağını belirtti.

Takım olarak iyi bir sezon geçirdiklerini belirten Kulüp Başkanı Mehmet Ay; “Öncelikle teknik heyeti başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Sezonu başarılı bir ekip çalışması ile bitirdik. Bizler, Teknik Direktörümüz Ender Tıraş’tan son derece memnunuz. Bu başarıda onların büyük bir etkisi olduğunu farkındayız. Bu nedenle hocamızla 3 yıllık bir anlaşma imzaladık” dedi.

Teknik Direktör Ender Tıraş ise kendilerine inanan insanların güvenini boşa çıkarmadıkları için mutlu olduklarını ifade ederek; “Kulübün benimle göreve devam etme kararı beni son derece memnun etti. Benim bir yanım Turuncu-Mavi, diğer yanım Mavi-Beyazdır. İlk Teknik Direktörlüğümü Payas Belediyepor 1975’te yaptım ve ilk yılımda namaglûp bir şekilde rekorlar kırarak şampiyon olduk. Bu konuda bizlere desteklerini esirgemeyen yönetim kuruluna teşekkür ederken, sahada kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getiren futbolcularımı da kutluyorum. Bundan sonrada aynı başarıyı devam ettirmek, bize olan güveni boşa çıkarmamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

TSYD Temsilcisinden Kutlama Mesajı

Profesyonel Lige çıkma başarısı gösteren Payas Belediyespor 1975 Kulübüne bir kutlama mesajı gönderen Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İskenderun Temsilcisi Yaşar Güllü, bu başarının önümüzdeki sezonlarda da gösterilmesini arzu ettiklerini belirtti. TSYD İskenderun Temsilcisi Yaşar Güllü kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

“2012-2013 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.grupta üstün bir performans göstererek liginde şampiyon olan ve Türkiye 3.Liginde mücadele etmeye hak kazanan Payas Belediye Spor’un başta Kulüp Başkanı Mehmet Ay, Teknik Direktör Ender Traş, tüm futbolcular ve emeği geçenleri kutlarken, aynı başarının önümüzdeki sezonlarda da gösterilmesini arzu etmekteyiz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here