Pazar Günü Zara Geliyor

0
305

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, makamında basın mensuplarıyla bir araya gelerek bazı açıklamalarda bulundu. Toplantıya Sanatçı Zara’nın Hataylı menajeri de katılım gösterdi.

İskenderun halkının yaklaşan Ramazan ayını kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Seyfi Dingil, 28 Mayıs 2017 Pazar günü Zara konseriyle ramazan’a muhteşem bir başlangıç yapacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz yıl planlanan ancak hem darbe girişimi ve ardından kaybettiğimiz şehitlerimiz nedeniyle ertelenen Zara konseri önümüzdeki Pazar yapılacak.

Konserin, pazar günü, iftar sonrası saat 22.00’da Anıt Alanında gerçekleştirileceğini kaydeden Başkan Dingil; “Öncelikle tüm halkımızın Ramazan’ı Şeriflerini kutluyorum. Darbe girişimi ve ardından gelen şehitlerimiz nedeniyle gerçekleştiremediğimiz Zara konserini kısmetse bu Pazar gerçekleştireceğiz. 28 Mayıs 2017 Pazar günü saat 22.00’da Zara İskenderunlularla buluşacak” diyerek herkesi Anıt Alanına davet etti.

Bu sene de iftar çadırlarının iskelede kurulacağını kaydeden Başkan Dingil; “İftar çadırlarını iz kuracağız ancak yemekleri işadamları verecek. Her gün yada 3-4 günde bir bir iş adamı iftar yemeğini verecek. Yemekleri kendileri getirecekler, biz sadece yeri ve dağıtım işini ayarlayacağız. O günkü yemeği kim getirmişse biz onun ismini yazıp duyuracağız. Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Gençlere Güvenmeliyiz

Geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirilen Ak Parti Kongresinin hayırlı olmasını da temenni eden Başkan Dingil, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni dönemde belediye başkanlarına gözdağı vererek, yük değil partiyi omuzlayan isimlerle yola devam edileceğini söylemesinin hatırlatılması üzerine şu açıklamayı yaptı; “Ben bunu gözdağı ya da ceza kesmek olarak değil hizmet nöbeti olarak değerlendiriyorum. Yıllar insanları yorar. Daha hızlı çalıştırmak için böyle konuşmuştur Sayın Cumhurbaşkanımız. Öte yandan gençlere güvenmemiz gerek. Ülkeyi gençlere artık teslim etmeliyiz. Pırıl pırıl okumuş insanları siyasi anlamda da yetiştirip, bilgilerinden faydalanılmalı. Tecrübeyle gençler birleştirilmeli.” (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here