Payasspor’da Transfer Çalışmaları

0
319

Payasspor, Büyükçekmece Tepecikspor’dan Gökhan Aydaş ile Van Büyükşehir Belediyespor’dan Gökhan Öztürk ile sözleşme imzalanırken, Adana Demirspor’un genç kalecisi Ahmet Can Bağırkan da kampa davet edildi

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payasspor, bir taraftan Afyonkarahisar’da kamp çalışmalarını sürdürürken, diğer bir taraftan da transfer çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Mavi-Beyazlı ekip Payasspor, kampa davet ettiği 2 futbolcuyu renklerine bağlarken, Adana Demirspor’un genç kalecisi Ahmet Can Bağırkan’ı da kampa davet etti.

Payasspor Kulüp Başkanı Osman Tufan yapılan transfer çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Daha önce prensipte anlaştığımız ve geçen sezon Büyükçekmece Tepecikspor’da forma giyen 28 yaşındaki Forvet Gökhan Aydaş ile Van Büyükşehir Belediyespor’dan 25 yaşındaki sol açık Gökhan Öztürk ile birer yıllık sözleşme imzaladık. Bu iki futbolcumuz takımımız ile birlikte antrenmanlara başladı. Adana Demirspor’un genç kalecilerinden 22 yaşındaki Ahmet Can Bağırkan’ı da görüşmek üzere kampımıza davet ettik. Anlaşma sağlanması halinde sözleşme imzalanacak” dedi.

Payasspor’un yeni transferlerinden Gökhan Aydaş ise mutluluğunu dile getirerek; “Payasspor’a transfer olmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Arkadaşlarımız ile birlikte Payasspor’umuzu layık olduğu yere taşıyacağız. Benim Payasspor’a transfer olmamda emeği geçen menajerim Murat Kurt’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here