Körfez İskenderunspor Yönetiminden İGC Ziyareti

0
141

Körfez İskenderunspor’un İsmet Kulu Başkanlığındaki yeni yönetimi İGC’yi ziyaret etti. İGC Başkanı Veysel Cıncık’a takımın bir formasını armağan eden Başkan Kulu; “Bizim maddi değil, manevi desteğe ihtiyacımız var” dedi.

Körfez İskenderunspor’un yeni yönetim kurulu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Turuncu-Mavili kulübün yeni başkanı İsmet Kulu, ziyaret sırasında sırtında adının yazılı olduğu bir takım formasını İGC Başkanı’na armağan etti. Başkan Kulu, Salı gecesi Yelken Kulübü’nde yapacakları dayanışma gecesine de bütün sporseverleri beklediklerini söyledi.

Kulu, kulüp olarak şu anda maddi sıkıntı içinde olmadıklarını, İskenderunlu taraftarlardan manevi olarak takıma sahiplenmelerini beklediklerini söyledi. Profesyonel liglere çıkmak için çaba sarf edeceklerini de kaydeden Kulu; “Bu kadar büyük, gelişmiş, il adayı olan bir kentin adını taşıyan bir kulübün buralarda olması hepimizi çok üzüyor. Güçlü bir yönetim ile iş başına geldik. Bizim maddi destekten çok manevi desteğe ihtiyacımız var. Taraftarlarımızdan, takımımızı maçlarında desteklemelerini bekliyoruz. Bu takımın başarılı olarak profesyonel liglerde yer alması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. İskenderunluların da kentin adını taşıyan, kenti temsil eden takımımızı destekleyeceklerine, yalnız bırakmayacaklarına gönülden inanıyoruz. Körfez İskenderunspor eski muhteşem günlerine dönmelidir” dedi.

Kulüp Başkanı Kulu, Salı gecesi (bugün) Yelken Kulübü’nde düzenleyecekleri dayanışma gecesine tüm sporseverleri beklediklerini, gecede Urfa Sıra Gecesi sanatçıları ile Emirhan’ın sahne alacağını da belirtti.

İGC Başkanı Veysel Cıncık da konuşmasında, basın olarak her zaman Körfez İskenderunspor’u desteklediklerini ve bu desteğin süreceğini belirtti. Cıncık; “Biz gazeteciler olarak elimizden geleni yaparız. Takımımızın başarısı, bizim başarımızdır. Gerekirse deplasmanlara birlikte gideriz. Bu konuda müsterih olun. Sizlere forma için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here