Payasspor İç Transfer Görüşmelerine Başladı

0
72

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Payasspor’un yönetimi, Teknik Direktör Mehmet Seçkin’in verdiği rapor doğrultusunda iç transfer görüşmelerine başladı.

Kulüp Başkanlığına Osman Oğuzhan Çolak’ın seçilmesinin ardından Payasspor’da yeni sezon hazırlıklarına start verildi. Payasspor Basın Sözcüsü Hamza Salih Ak, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Teknik Direktörümüz Mehmet Seçkin’in verdiği rapor doğrultusunda yeni sezon öncesinde transfer görüşmelerine başladık. İlk etapta geçen sezon takımımızın formasını giyen ve sözleşmesi biten futbolcularımız ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Kesin anlaşma sağladığımız ve sözleşme imza aşamasına geldiğimizde bu futbolcularımızın isimlerini kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Bu arada geçen sezon göreve gelmesinin ardından Payasspor’un aldığı başarılı sonuçlarda büyük rol oynayan Teknik Direktör Mehmet Seçkin, ligin bitmesiyle birlikte yurt dışına gitmişti. Başarılı Teknik adamın Türkiye’ye döndüğü ve muhtemelen Ramazan Bayramı öncesinde Payas’a geleceği de alınan bilgiler arasında.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here