Parkelerde Güney Akademi Fırtınası Esiyor

0
233

Güney Akademi Gençlik ve Spor Kulübü, Antakya Spor Salonunda Antakya Güney Gençlik Spor Kulübü ile oynanan karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak U14 Hatay Ligini Şampiyonlukla bitirdi. Yoğun bir çalışma temposu ile sezonu geçiren Güney Akademi’de, gelen bu başarı yüzleri güldürdü.

Bu yıl Vodanet Medya sponsorluğunda parkelerde mücadele eden ve Hatay U16 ligini ikincilikle, U15 ligini Şampiyonlukla bitiren Güney Akademi, U14 liginde de Hatay Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Antrenörler Nebil Özdemir ve Mehmet Ateş önderliğinde çalışmalarını sezon boyu aralıksız sürdüren Güney Akademi’de yoğun emekler sonrasında gelen başarılardan dolayı yüzler gülüyor.

Elde edilen başarılarla ilgili görüşlerini aldığımız antrenör Nebil Özdemir; “10 yıldır çalışmalarımız yaz-kış demeden yoğun bir şekilde devam ediyor. Yoğun ve yorucu bir tempoda çalışıyoruz, basketbolu sporcularımız da çok seviyor biz de çok seviyoruz. O yüzden bu yoğun tempodan şikayetçi değiliz. Geçen yıl Mehmet Ateş hocamızın kadromuza dahil olması da gücümüze güç kattı. İlerleyen yıllarda takımlarımızın ulusal bazda dereceler yapması en büyük hedefimiz. Şu an U13 takımımız da Hatay finali oynuyor, onlardan da, sonrasındaki U12 ve U11 takımlarımızdan da şampiyonluk beklentilerimiz var. Bunun için çok çalışıyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here