Payasspor Cehennem Ateşinden Çıktı

0
138

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payasspor, kendi saha ve seyircisi önünde Büyükçekmece Tepecikspor’u her iki yarıda atılan gollerle 4-1 mağlup etti.

Payas İlçe Stadında oynanan, Serkan Pınar, Mehmet Kaan Birgül ve Ömer Yasin Gezer hakem üçlüsü tarafından yönetilen karşılaşmada Mavi-Beyazlı ekip Payasspor’un gollerini 5. ve 84. dakikalarda Mümin Aysever, 58. dakikada Birtan Şenkardeşler, 90+2. dakikada Fatih Dalgıç atarken, Büyükçekmece Tepecikspor’un tek golünü ise 46.dakikada Hasan Demir kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından ligin dibinde yer alan ev sahibi Payasspor, iki basamak yükselerek cehennem ateşinden çıkıp 15. sıraya yükseldi.

Erzinspor 1 Puana Razı Oldu

İlimizin 3. Lig 1. Gruptaki diğer bir temsilcisi Erzinspor ise 10. hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Yomraspor ile 1-1 berabere kaldı. Yusuf Aydın, Suat Fidan ve Orhan Timurtaş hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Turuncu-Beyazlı ekip Erzinspor 28. dakikada Ali Sinan ile öne geçti ancak 69. dakikada Ali Özgür’ün golüne engel olamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı.

Hatayspor İkinci Sıraya Geriledi

Haftaya lider giren 1. Lig temsilcimiz Hatayspor ise Kazım Karabekir Stadında yapılan karşılaşmada Erzurumspor’a 3-1 mağlup olarak liderlik koltuğundan indi. Bu zorlu karşılaşmada Hatayspor’dan Kubilay, kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan isim oldu. 17 puanda kalan Bordo-Beyazlılar grup liderliğini averajla Ümraniyespor’a kaptırdı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here