İskenderunspor, Tüysüzspor’u 5 Golle Uğurladı

0
216

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor’un galibiyet serisi devam ediyor. Turuncu-Mavili ekip, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı müsabakada Osmaniye temsilcisi Tüysüzspor’u 5-1 mağlup ederek grubunda 18 puan ile liderliğini sürdürdü. Sevgi Günel, Emre Koç ile Devlet Aslan’ın yönettiği karşılaşmada 5 Temmuz İskenderunspor’un gollerini Ali Kurt (3), Ali Yıldırım ile Koray Kurt attı.

Dakika Bir Gol Bir

Ev sahibi ekip maça oldukça hızlı başladı, golü de çok erken buldu. Dakikalar henüz 1’i gösterirken, Koray Kurt’un kornerden yaptığı güzel ortada, Ali Kurt’un indirdiği topu Ali Yıldırım filelere yolladı: 1-0. 27. dakikada günün başarılı isimlerinden Koray Kurt, sol kanattan getirdiği topu Tüysüzspor kalecisi Oğuzhan’ın bakışları arasında filelerle buluşturdu: 2-0. 30. dakikada ise Koray Kurt’un ara pasını alan Ali Kurt, bir anda kaleci Oğuzhan ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de çalımlayan Ali Kurt, meşin yuvarlağı filelere yollayarak, farkı 3’e çıkardı: 3-0.

33’te de kazanılan serbest atışta, Koray Kurt topu yanında bulunan Sefer Mert Buldu’ya verdi. Sefer Mert Buldu’nun sert şutunda kaleci Oğuzhan’dan dönen topu Ali Kurt tamamladı: 4-0. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın 68. dakikasında Ali Yıldırım’ın ara pasını alan Ali Kurt, Kaleci Oğuzhan’ı da çalımlayarak meşin yuvarlağı filelere yolladı: 5-0. 86. dakikada Tüysüzspor’lu Alparslan Devlet Yüce, attığı golle maçın sonucunu belirledi: 5-1.

İskenderunspor’a Protokol Desteği

Başarılı çıkışını sürdüren 5 Temmuz İskenderunspor’a destek her geçen gün giderek artıyor. 5 Temmuz Stadında oynanan Osmaniye Tüysüzspor karşılaşmasında Turuncu-Mavililere destek vermeye gelenler arasında İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın yanı sıra, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam, Kulüp Asbaşkanı Bünyamin Saraçoğlu, Başkan Yardımcısı Suat Alpaydın, Belediye Meclis Üyeleri, bazı mahalle muhtarları ve kalabalık taraftar topluluğu vardı.

Başkan Tosyalı’ya Sevgi Seli

5 Temmuz İskenderunspor taraftarları da karşılaşma öncesi ve sonrasında takıma verdiği destekten dolayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya sevgi gösterilerinde bulundular. Başkan Tosyalı elde ettikleri galibiyetten dolayı maçın bitiş düdüğünün ardından teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here