Payas İlk Kaymakamıyla Zafer Coşkusu Yaşadı

0
84

payas zafer bayramıBüyükşehir yasasıyla ilçe statüsüne kavuşan Payas, ilk kaymakamı ile ilk defa 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Payas’a kaymakam olarak atanan İrfan Demiröz görevine başlamasının ardından Payas’ta ilk kez resmi olarak 30 Ağustos Zafer Bayramının 91. yılı törenlerine katıldı.

Atatürk anıtına kaymakamlık, garnizon komutanlığı, belediye başkanlığı çelenklerinin sunumu ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla sürdü. Kaymakam İrfan Demiröz, tebrikleri kabulünde; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şehit silah arkadaşlarını bir kez daha minnetle rahmetle anıyorum. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor tebrik ediyorum” dedi. Anıt önünde düzenlenen törene Kaymakam İrfan Demiröz, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erhan İşman, Belediye Başkan Vekili Tuncay Öntemel, askeri erkan, siyasiler, gaziler, engelliler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Demiröz, Payas’ın ilk kaymakamı olarak göreve başlamasının heyecanını yaşadığını belirterek, Payas esnafı, sivil toplum kuruluşları, siyasi temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlardan destek istedi ve; “Ele ele vererek ilçemizin eksikliklerini ortaya koyarak bu eksiklikleri yeni projeler üreterek Payas’ımızı görüntü kirliliğinden kurtarmak için çalışmalıyız” diye konuştu. Demiröz, esnaf ve vatandaşlardan ilçenin daha güzel görünmesi için iş yerleri ve evlerinin önüne en az 2 çiçek ekmesini istedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here