Muharip Gaziler Derneğinden Başkan Civelek’e Ziyaret

0
81

muharip gaziler1Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcilik yönetimi, Zafer Bayramı münasebeti ile İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i ziyaret etti. Makamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Civelek, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcilik Başkanı Neşet Turhan ve dernek yönetiminin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamak amacıyla Belediye Başkanı Civelek’i ziyaret ettiklerini belirten gaziler; “30 Ağustos Zafer Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bizim en büyük bayramımız” dediler. Kıbrıs muharip gazileri olarak, savaş gazisi olduklarını belirten gaziler, Başkan Civelek’e, sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı hizmetlerden, halkla iç içe olmasından, dayanışma ve yardımlardan dolayı da teşekkür ettiler.

Toplumda huzurun halka eşit ve adaletli hizmetle sağlanacağını, bu bilinçle çalışmaların sürdürüldüğünü ve İskenderun’a önemli hizmetler verildiğini belirten Belediye Başkanı Civelek; “İskenderun’da huzur ve güven ortamında, kardeşlik içerisinde yaşıyoruz” diye konuştu.

Konuşmasında, Ortadoğu’da yaşanan sıkıntılara da dikkat çeken Belediye Başkanı Civelek, dünyada 1,5 milyar Müslüman’ın batının sömürgesinde olduğunu belirterek; “Türkiye Cumhuriyeti Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve laik, demokratik cumhuriyet sayesinde bu sıkıntılardan uzakta, birlik ve beraberlik içerisindeyiz” dedi.

Belediye Başkanı Civelek, Dernek Başkanı Neşet Turhan’a ziyaret anısına, İskenderun’un fotoğrafının yer aldığı anı tabağı verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here