Payas Belediye ile Kırıkhan 1 Puana Razı Oldular!

0
64

payas belediyespor3Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, kendi sahasında seyirci desteğini arakasına alarak Kızılcabölük karşısında çıktı. Karşılaşmanın başında oyun hâkimiyetini eline alan Payas ekibi, etkili geliştirdiği ataklarla rakip kalede goller aradı. 12. dakikada geliştirdiği atakta Ali Yıldırım ile aradığı golü bulan temsilcimiz Payas Belediyespor 1-0 öne geçti. Golden sonra farkı arttırmak adına rakip kalede etkili olsa da son vuruşlarda başarılı olamayınca karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya skor üstünlüğü ile başlayan temsilcimiz, kontrollü bir oyun ortaya koydu. Karşılıklı gelişen ataklarla geçen karşılaşmanın 76. dakikasında konuk ekibin etkili geliştirdiği atakta sahneye çıkan Tugay Kaçar, takımının beraberlik golünü attı. Golün şokunu hemen üzerinden atan Payas Belediyespor 1975, tekrar öne geçmek için rakip kaleye yüklense de geliştirdiği ataklarda sonuca gidemeyince sahadan 1-1’lik skor ile ayrıldı.

Spor Toto 3. Lig 3. grup temsilcimiz Kırıkhanspor ise, Kocaeli deplasmanında rakibi ile gol düellosuna girdi. Karşılaşmanın 14. dakikasında 1-0 öne geçen Kocaelispor’a temsilcimiz Kırıkhanspor ilk yarısının son saniyelerinde Mustafa Aydoğdu ile cevap verdi: 1-1. 59’da bu kez Kırıkhanspor, İlhan Aslanoğlu ile öne geçti: 1-2. Karşılaşmanın 75. dakikasında Kocaelispor Berkay Aslan ile eşitliği yakaladı: 2-2. Maç bu skorla son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here