Palut; “Yerimizi Korumalıyız!”

0
100

Spor Toto 1. Lig’in devre arasında hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Hatayspor’un Teknik Direktör İlhan Palut, öncelikli hedeflerinin lig olduğunu ancak Ziraat Türkiye Kupasında da şehri en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

İkinci yarının başlangıcında kupa maçında Süper Ligin Lideri Başakşehir ile oynayacaklarını hatırlatan Palut, Başakşehir’in Türkiye liglerindeki en formda ekip olduğunu dile getirerek; “Kadrolarını da güçlendirmeye çalışıyorlar ama biz kendimize bakıyoruz. Kupayı çok önemsemiyorum demek teslim olacağız anlamına gelmiyor. Şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Ben sadece maç için değil mantalite olarak ligin daha önemli olduğunu söylemek istiyorum” dedi.

İlk yarının kendileri açısından bir değerlendirmesini de yapan İlhan Palut; “İlk yarıyı bitirdiğimiz yer, yeni çıkan bir takım için oldukça güzel. Oyunlara baktığımız zaman puanımız daha da yüksek olabilirdi. Sorumluluk ve beklenti arttı. Daha çok çalışıp bu yerimizi koruyup daha üst sıraları hedeflemeliyiz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here