Özgür Özel; “Bu Seçimi Kazanırsa Siz Kazanırsınız!”

0
51

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Erzin’de Partililerle Buluştu
‘Bu Seçimi Kazanırsa Siz Kazanırsınız!..’

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, önceki gün akşam saatlerinde geldiği Hatay’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Programının ilk gününde Erzin ilçesinde partililerle bir araya gelen Özel, tüm Hataylılara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını iletti.

Erzin’de gerçekleştirilen bir programda partililere seslenen ve Hatay’ın sorunlarının mecliste konuşulduğunu aktaran Özel, Cumhurbaşkanı seçimlerine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Bu seçimi CHP’li seçmenin kazanacağını kaydeden Özel; “Seçimin ertesi günü partide birbirimizi yemeyeceksek yarın sabah herkes yataktan cumhurbaşkanı adayı olarak kalkacak. Genci yaşlısı seçime kadar başka bir gündemimiz yok. Bu seçimi tek başına ne Kemal Kılıçdaroğlu kazanabilir ne Meral Akşener. Ne Ekrem İmamoğlu ne Mansur Yavaş! Ne Lütfü Savaş ne Özgür Özel ne de herhangi birisi. Bu seçimi kazanırsa siz kazanırsınız. Buna inanıyorsanız beni değil ayağa kalkın kendinizi alkışlayın” şeklinde konuştu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, PM Üyesi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü ve Hatay Milletvekilleriyle birlikte Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu’nu da ziyaret etti.

CHP’li Özgür Özel, daha sonra beraberindekilerle birlikte CHP Erzin İlçe Başkanı Yalçın Elmasoğlu, ilçe örgütü ve partililerle bir araya gelirken, gündem üzerine sohbet etti.

Özel’in Erzin programına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve partililer katıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here