Özer; “30 Mart’ta İskenderun’un Makûs Talihi Değişecek!”

0
78

bülent özer7İskenderun’daki ev ziyaretlerini sıklaştıran İskenderun Belediye Başkan aday adayı Bülent Özer, halka belediye olarak hizmetlerini anlattı. Akbağlar, Modern Evler ve Dumlupınar Mahalle sakinlerini evlerinde ziyaret eden Bülent Özer, İskenderun halkının daha iyi hizmetlere layık olduğunu söyledi.

Sosyal Belediyecilik Anlayışını Getireceğiz

İskenderun Belediyesini sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetmek üzere bu göreve talip olduğunu ifade eden Belediye Başkan aday adayı Bülent Özer, İskenderun’un 44 ilden büyük mega bir şehir olduğunu, Büyükşehir yasa tasarısı ile birlikte İskenderun’un nüfusunun 300 bine dayandığını söyledi.

Belediyeciliği tam olarak öğrendiğine işaret eden Özer; “Sarıseki Beldesinde 5 yıl belediye başkanlığı görevimi yaptım ve bulunduğum beldeye önemli hizmetlerde bulundum. Sarıseki’de belediyeciliği tam olarak öğrendim ve ikinci bir üniversite bitirdim diyebilirim. İnşallah bu bilgi, birikim ve tecrübelerimi İskenderun’da da sürdürmek ve halkıma hizmet etmek istiyorum. Bu bağlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İskenderun’u metropol ve mega bir şehir yapmak, halkımıza sosyal belediyeciliği getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

bülent özer8

Halka Hizmet Hakk’a Hizmettir…

Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu da ifade eden Özer; “Halk için var gücümle çalışmalarımı sürdürüyorum. Yapmış olduğum hizmetler ortada. Partimin ve halkımın teveccühü ile aday gösterilmem durumunda, İskenderun belediyesini kazanmak için el birliği ile çalışacağız. Tüm aday adayı arkadaşlarım da aynı görüşte, benim aday olup olmamam hiç önemli değil, diğer aday adayı arkadaşlarımda hepsi birbirinden değerli insanlar. Bu nedenle hedefimiz İskenderun Belediyesi!

İskenderun Belediyesini iktidarla buluşturacak, iktidarın nimetlerini şehrimize getirecek bir ekiple İskenderun Belediyesine talibiz. İnşallah 30 Mart seçimleri İskenderun’un makûs talihini değiştirecek. Tabi burada vatandaşlarımıza da görev düşüyor. Ziyaret ettiğimiz insanlarımız da kendi eş, dost ve akrabalarına Ak Parti hizmetlerini anlatmalıdır. Birlikten güç doğar. El birliği ile İskenderun Belediyesi olmak üzere Büyükşehri de kazanmak zorundayız. Bu seçim tarihi önem arz etmektedir. Bu bilinç ve şuur ile hep birlikte çalışmamız lazım” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here