Av. Güven; “Marka Bir Şehir İçin Ak Parti Diyoruz”

0
218

abdulkerim güven1AKP’li Güven Aday Adaylığını Açıkladı…

İskenderun Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Av. Abdülkerim Güven, dün parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile resmi başvurusunu yaptı. Av. Güven; “Bir türlü estetik ve marka şehir değerine kavuşamamış İskenderun’umuzu hak ettiği değere taşımak için bugün buradayız ve aday adayıyız” dedi.

Bugüne kadar Ak Parti’den İskenderun Belediyesi için aday adaylık başvuru sayısı Av. Abdulkadir Güven ile altıya çıktı. Güven’in parti binasında düzenlendiği basın toplantısında ilk sözü İlçe Başkanı İbrahim Yaran aldı.

30 Mart hedeflerine her geçen gün biraz daha yaklaştıklarını söyleyen İlçe Başkanı Yaran; “İki konuda kimse iddiaya girmesin! Biri partimizde aday açıklandıktan sonra diğer adayların kaçması gibi bir şey olmayacak. Bir diğeri de İskenderun Belediye Başkanının kim olacağı yönünde iddiaya girmeyin. Çünkü Ak Partili belediye başkanı olacaktır” derken, 3 Kasım’da parti binası önünde aday adayı tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini söyledi.

Marka Şehir Değerini Hak Ediyoruz

Daha sonra söz alarak, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, Ak Partiden Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Güven; “Gemileri karadan yürüten atalarımızın evlatları olarak denizlerin altından taşıtlar yürüttüğümüz, kıtaları birleştirdiğimiz, hamle üstüne hamle, icraat üstüne icraat, hizmet üstüne hizmet üretilen günlerdeyiz.

abdulkerim güven2

İskenderun’umuz sanayi,  ticaret ve turizm kenti olması sebebiyle Akdeniz bölgesi başta olmak üzere; endüstriyel potansiyeli, coğrafi konumu, hava, deniz, kara ve raylı ulaşım imkânlarına sahip olması, nüfusu ve demografik yapısı itibariyle taşıdığı potansiyelden ötürü ülkemiz için yaşanabilir, gelişmiş, estetik ve marka şehir değerine kavuşmayı hak eden en önemli kentlerden birisidir.

İşte bizim görevimiz burada başlıyor; yapısı itibariyle taşıdığı potansiyelden ötürü bugüne kadar yaşanabilir bir kent olamamış, gelişmişlikten uzak kalmış, bir türlü estetik ve marka şehir değerine kavuşamamış İskenderun’umuzu hak ettiği değere taşımak için bugün buradayız ve aday adayıyız. Amacımız İskenderun Belediyesini açık ara alarak Hatay Büyükşehir Belediyesini de Ak Parti’ye kazandırmak olacaktır” dedi.

Adres Ak Parti Şimdi Tam Vakti!

İddialı konuşan Güven; “Adalet ve eşitlik ilkeleri çerçevesinde, birini diğerine ezdirmeksizin, bireysel hak ile toplumsal yararı bağdaştıran; her gün daha fazla halkı ile bütünleşen; bu suretle en iyiyi, en güzeli keşfedip sistematik olarak uygulayan öncü ve idealist bir İskenderun Belediyesi için; emanetimize verilen doğanın geliştirilerek korunduğu; geleneksel ile modernin barıştığı; estetiğin barınılan ve çalışılan mekânlara yansıdığı, içinde yaşamaktan huzur duyulan; sosyal, kültürel, ekonomik ve eğitsel olarak kendi kendisine yetebilen örnek ve marka bir şehir için Ak Parti diyoruz. Adres Ak Parti, hedef Ak Parti, şimdi tam vakti!” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here