Polatçı; “Yol Haritasını Halkın Görüşlerine Göre Şekillendireceğim”

0
125

turgut polatçı2Ak Parti’den İskenderun Belediye Başkanlığına Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı…

Kentimizde Şehir Planlama Hizmetleri ve Harita Mühendisliği yapan Turgut Polatçı, Ak Parti’den İskenderun Belediye Başkanlığına Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Ak Parti’nin aday adayı Turgut Polatçı, hizmet politikasını ve yol haritasını halkın görüş ve önerilerine göre şekillendireceğinin altını çizdi.

Yıllardır yaptığı işler ve ihtisas sahibi olduğu mesleği sebebiyle belediyecilikle içi içe olduğunu vurgulayan Polatçı; “Bu sebeple halktan gelen ısrarlı teklifleri değerlendirerek belediye başkanlığına aday adayı olmak üzere resmi müracaatımı ettim. Amacım; halka en iyi şekilde hizmet etmek, onların isteyip de hayata geçirilemeyen, daha önce yapılanlardan eksik kalan ya da hiç gündeme gelmemiş hizmet isteklerini değerlendirmektir. Bunları yapma yönünde de Ak Parti’den hizmete talip oldum” dedi.

Halkla bir bütün olarak hareket edeceğinin sinyallerini de veren Ak Parti’li aday adayı Polatçı; “Yepyeni projelerle ve ekip anlayışıyla bu hizmetleri halka sunmayı kendime vazife olarak hissettim. Düşündüğüm projeleri geçen zaman diliminde halkımızla paylaşacak ve onların önerilerini de değerlendirme altına alacağım. Hizmet politikamızı ve yol haritamızı da bu yönde şekillendireceğiz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here