“Oy Verirken Sağlıklı ve Mantıklı Düşünün”

0
93

ibrahim gül16MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Sanayi Esnafıyla Buluştu…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkanı İbrahim Gül, geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Sanayi Sitesi esnaflarından Doğuş Dekorasyon sahibi Mehmet Ali Koşar’ın daveti üzerine esnafla kahvaltı da bir araya geldi. Belediye Başkan Adayı Gül; “Sanayi sitesi şehir merkezinden taşınmalıdır. Ancak, mevcut belediye yönetiminin belirlediği yerin size faydalı olacağını düşünmüyorum. Taş ocaklarının oralarda yer olduğu söyleniyor. Orası sizin için en müsait yerdir. Bunun için sizden destek ve belediyeyi yönetmek için de yetki istiyorum” dedi.

ibrahim gül17

Tek Eksiğimiz Yetki, Onu da Sizden İstiyorum

İskenderun Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Yardımcıoğlu ile birlikte katıldığı kahvaltıda sanayi esnafı ile uzun bir süre sohbet ederek, sorun ve sıkıntılarını dinleyen MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Gül, burada sanayi esnafına seslendi.

Sanayi esnafının da yoğun katılım gösterdiği kahvaltılı toplantıda uzun yıllar sanayi esnafının sorunlarının hasıraltı edildiğini, geliştirici tedbirler alınmadığını, sanayi esnafının iş yapamaz hale getirildiğini söyleyen Gül; “Sanayinin buradan taşınması noktasında inanıyorum ki sizlerle hem fikiriz. Fakat mevcut belediye yönetimi tarafından gösterilen yeni yerin sizler için faydalı olacağını düşünmüyorum. Şehir ve organize sanayiden uzak bir yer orası. Oraya kimse gelmez ve işi olanlar da Payas’a gider. Biz göreve geldiğimizde ise bu durumu sizin lehinize çevirmek için çalışacağız. Taş ocaklarının oralarda yer olduğu söyleniyor. Eğer yer varsa orası sizin için çok daha iyi olur. Ayrıca, her türlü sıkıntılarını çektiğimiz büyük işletmelerin bu kente hiçbir katkısı da bulunmamaktadır. Büyük işletmeler, domateslerini dahi İskenderun’dan almamaktadırlar. Bu kente fayda sağlamaları yönünde girişimlerimiz olacaktır” diye konuştu.

ibrahim gül18

Hükümetin Bu Kente Hiçbir Katkısı Yoktur

Mevcut belediyenin kent için devasa bütçe ayırmasına karşın bir iki kalemden başka hiçbir şey yapmadığını da ifade eden Gül; “Belediyeyi yönetenler beceriksiz! İyi ve efendi insandır ona lafımız yok ama belediyeyi yönetmek için iyi insan olmak yeterli değildir. Bu yönetimi gönderirken de belaya bulaşmayalım. Genel hükümetin bu kente hiçbir katkısı yoktur. Kapalı Spor Salonu hariç! 12 yıldır 30 km’lik Arsuz yolunu daha bitiremediler. Bu mantıkla iktidar gücü ile Denizciler, Azganlık, Bekbele beldesinde ne yaptılar ki, İskenderun için ne yapacaklar.

Ama dönüp MHP’li olan Karayılan Belediyesine bir baksınlar. Orada neler yapıldığını bir kıyaslasınlar. Orası iktidar gücü ile yapılmadı. Size şunu bunu yapacağız diyerek hava atanlara bir sorun, 12 yıldır taş ocaklarını neden kaldıramadınız? Taş ocaklarına yol açıtınız da, kentte otoban girişini neden 12 yıldır yapmadınız” diyerek, iktidara tepkisini gösterdi.

Anketler ile ilgili basına yapılan baskıya da değinen Gül; “Kendini dünya lideri olarak gören başbakanımız var. Televizyonlardaki alt yazıdan dahi rahatsız olandan lider olur mu? O dünya lideri değil, rezil liderdir” diye konuştu.

Bu seçimlerin önemine birçok kez daha değinen MHP’li Gül, oy verirken sağlıklı ve mantıklı düşünülmesi gerektiğinin altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here