Dudu; “Haramileri Kovana Kadar Çalışacağız”

1
66

chp seçim bürosu1CHP Seçim Bürosu Coşkuyla Açıldı…

İskenderun Şehit Pamir Caddesi üzerindeki CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Yusuf Civelek ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş’ın ortak seçim bürosu açılışı geçtiğimiz hafta sonu geniş bir katılımla gerçekleşti. Törende konuşan Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Hatay halkının 30 Mart’ta parmağın nasıl sallanacağını Başbakan yardımcısına, ustaya ve yamağa göstereceğinin altını çizdi.

Partimizi İktidara Taşıyalım

CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu ve Mehmet Ali Edipoğlu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, CHP çevre ilçe belediye başkan adayları, belediye başkan aday adayları, CHP’li eski ilçe başkan ve yöneticileri, kalabalık topluluğun da hazır bulunduğu Belediye Başkan Adayları Civelek ve Savaş’ın seçim bürosu açılış töreninde CHP’liler gövde gösterisi yaptı. Törende yapılan konuşmalar arasında “AKP istifa”, “Yolsuzlar, hırsızlar hesap verecek”, “Civelek seninle gurur duyuyoruz” sloganları atıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar; “Buradaki coşkuyu görünce seçimin galibi biz olacağız inancı daha da pekişti. Ümit ediyorum ki, 31 Mart sabahı hizmet adamı Yusuf Civelek seçilip onun coşkusunu da bu kalabalık ile kutlayacağız” dedi.

Vekil Edipoğlu da; “CHP olarak biz tam tekmil buradayız yanınızdayız! Ülkenin AKP’den kurtulmasına hava su kadar ihtiyaç vardır. Bunun için kendi aramızdaki kırgınlığı bırakıp, el ele kol kola İskenderun’da, Arsuz’da, Hatay’da ve tüm Türkiye’de belediyeleri alarak, önümüzdeki genel seçimde de partimizi iktidara taşıyalım” dedi.

chp seçim bürosu2

Hatay Halkı Parmağın Nasıl Sallanacağını Gösterecek

Daha sonra söz alan Milletvekili Mevlüt Dudu; “Türkiye’de usta ve yamak var! Bunların kim olduğunu siz çok iyi biliyorsunuz. Usta ama hizmette değil! 30 Mart’ta bunların sonu görülüyor. Yamak da Hatay’da sandık ile kovulacaktır. Bu yamak Adalet Bakanlığı yapmış ve Türk adalet sistemini bitiren kişidir. Birde seçim çalışmalarında Hatay’ı Türkiye’de 5. ili arasına sokacakmış. 12 yıl boyunca bu yamak, Hatay’ı 20. sıradan 60. sıralara götürdü. Devlet verilerinde bunu görebilirsiniz. Hatay’ı her alanda geriye götürmüştür. Bu yamak, çok çirkin ve alçakça seçim çalışması uyguluyor. O sözlerini burada anmak istemiyorum. Ama bu ülkede vatan ve bayraktan söz edemeyecek iki kişi usta ve onun yamağıdır.

Hatay halkı 30 Mart’ta parmağın nasıl sallanacağını Başbakan yardımcısına, ustaya ve yamağa gösterecektir. İskenderun Belediye Başkanımız 40 yılda yapılamayacakları 5 yılda yaptı. Şimdi huzurunuzda bir beş yıl daha istiyor. İskenderun Belediye Başkanımız Yusuf Civelek’te Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’ta kul hakkı yemedi. Çalmadı çaldırmadı. Onları bir kez daha seçeceğinize inanıyorum” dedi.

Halkın iktidarını kurmak için öncelikle belediyelerin alınması gerektiğini dile getiren Dudu; “31 Mart’ta haramileri kovana kadar çalışacağız. Önce belediyeleri alacağız ardından da genel seçimlerde CHP’yi iktidara taşıyacağız” diye konuştu.

chp seçim bürosu3

3 Ç Sözümü Yerine Getirmenin Mutluluğuyla Karşınızdayım

İskenderun Belediye Başkan Adayı Yusuf Civelek de geçen seçimlerde vermiş olduğu 3 Ç sözünü (çalmayacağız, çaldırmayacağız, çalışacağız) yerine getirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşadığını söyledi. Aynı ilkelerle yola devam edeceğinin de altını çizen Civelek; “Ne güzel coşkulu ve gönüllü insanlarla bugün burada beraberiz. Bugün burada geçen seçimlerde verdiğim sözleri yerine getirmenin gururu ile karşınızdayım. 5 yıldır canımla malımla elimi taşın altına koydum ve İskenderun’a hizmet ettim. Bunu da belediye çalışanları ile birlikte yaptım. Benim bir tek kırmızı çizgim var. O da kul hakkı yememek, aynı düşünce ile devam edeceğim” derken, gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerden de söz etti. Açılış törenine, yoğun gündeminden dolayı gecikmeli katılan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş da, seçim bürosunun hayırlara vesile olmasını diledi.

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here