Osmanlı Tokadı

0
264

“Osmanlı Tokadı…” Dünyaya nam salan tokat, Osmanlı’dan kalan tarihi bir mirastır.

‘Osmanlı Tokadı, yakın mesafeli bir nokta atışıdır. Iska geçmez, boş yok, karavana atmaz, hedefi hiç şaşırmadan tam isabet 12’den vurur. Tek kullanımlıdır, akıllı füze gibi hedefi bulur, anlık bir operasyondur, insan neye uğradığını şaşırır.

“Osmanlı Tokadı’nın meziyetlerini saymakla bitiremeyiz. Surat patlatır, yıldızları saydırır, baş döndürücüdür, sarhoş gibi sağa sola sallandırır ve sendelemeye neden olur.

“Osmanlı Tokadı” insanın feleğini şaşırtır. Yüzdeki şişkinlik, kızarıklık ve morarmaların izleri uzun zaman silinmez. Osmanlı Tokadı, beşkardeşin bir araya gelmesiyle surata şiddetle şaplatılan, mühürlü ve imzalı çok özel bir tarihi belgedir.

Her derde deva olan Osmanlı Tokadı, “iftira, yalan, iki yüzlülük, müttefikine ihanet, efelenme, tehdit ve şantaj” gibi kötü alışkanlıkların iyileştirilmesinde etkilidir.

Osmanlı Tokadı terbiye edici müthiş bir ilaçtır. Hafızayı güçlendirici, unutkanlığı giderici ve zihin açıcı tedavi amaçlı özel olarak imal edilmiştir. Bu meşhur tokadı yiyenler, kötü alışkanlıklarını bırakarak normale dönerler.

Kabadayılık ve kuru gürültü çıkaranlara karşı önleyici ve sakinleştirici özelliklere sahiptir. Yalan, tehdit ve şantaj gibi kötü alışkanlıkların giderilmesinde iştah kesicidir.

Osmanlı Tokadı uluslar arası patentli bir dünya markasıdır. Her tokat, “Osmanlı Tokadı” değildir. Piyasaya sürülen merdiven altı taklit tokatlara itibar edilmemesi, tüketicinin lehinedir.

Korsan tokat pazarlamacılarına aman dikkat! Sahte tokat reklâmlarına aldanmamak için tokat gurmelerine danışılarak önerecekleri markayı tercih etmek, tokat yeme meraklarının yararınadır.

Osmanlı Tokadında ilk ikram tadımlıktır, ücretsiz olup, ikinci siparişin verilmesi durumunda bedeli ağırdır, doyurucudur ve pahalıya patlar.

“Gelirseniz sizi vururuz” tehditleri savuran, dost ve müttefik diye geçinen küstahlara sert yanıt gecikmedi. “Bu sözleri sarf edenlerin ömürlerinde hiç Osmanlı Tokadı yememiş oldukları çok açık…” Tehditlere karşı pabuç bırakılmayacağına dair kararlılık mesajı, anında ilgilisine ulaştırıldı.

“Osmanlı Tokadının değdiği yerde gül biter…” Osmanlı Tokadı, aynen 10 şiddetindeki deprem gibi, tokadın izi hem insanın suratında hem de hafızasında uzun süre silinemeyecek özelliktedir.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here