Osmaniye Valisi Cerrah ve Fuat Tosyalı Okullarda İncelemelerde Bulundu

0
99

cerrah ziyaret1Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ile birlikte Hayırseverler tarafından yaptırılan okulları gezerek incelemelerde bulunuldu. Vali Cerrah ve Fuat Tosyalı’nın okul ziyaretlerine Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Aslan da eşlik etti.

Vali Cerrah ve beraberindekiler, ilk olarak Celalettin Cerrah Anadolu Lisesini ziyaret ettiler.  Daha sonra Adnan Oğuz Anadolu Lisesine giden Vali Cerrah İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç’tan okul hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin devamında Hayırsever Fuat Tosyalı tarafından Osmaniye’ye kazandırılan 2000 kişilik Kapalı Spor Salonu inşaatı ve Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi ziyaret edildi. Vali Celalettin Cerrah, Osmaniye’nin modern bir Kapalı spor Salonuna kavuşacağını ifade ederek; “Osmaniye’de yetenekli genç sporcularımız var. Bu sporcularımızın spor hayatlarında daha başarılı olmaları için modern bir tesise ihtiyaçları vardı. Hayırsever İşadamımız Sayın Fuat Tosyalı ilimize şu an inşaatı devam etmekte olan Kapalı Spor Salonunu kazandırarak, genç sporcularımızın gelecekte kazanacakları başarılara önemli bir katkıda bulundu” dedi.

cerrah ziyaret2

Fuat Tosyalı, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesine yatırım yaptıklarını ve bu yatırımları yaparken sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerini ifade ederek, Vali Celalettin Cerrah’ın başlattığı eğitim seferberliğine katkılarının bulunmasından mutluluk duyduklarını kaydetti.

Vali Celalettin Cerrah ve Hayırsever İşadamı Fuat Tosyalı, Vali Celalettin Cerrah Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret ettiler. Bahçedeki engelli çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Cerrah ve Fuat Tosyalı çocuklarla bir süre sohbet ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here