Gelişim’den Beyköy İlköğretim Okuluna Anlamlı Destek

0
103

gelişim-beyköyÇocuk Bayramında Çocuklar Sevindi!

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Koordinatörü Uzman Doktor Ender Çolakoğlu, Hatay’ın Arsuz ilçesi Beyköy İlköğretim Okulu velilerinin talebine duyarsız kalmadı. Gelişim Hastanesi olarak okula klima hediye edildi.

Köy okullarının sahipsizlik ve ilgisizliğe kurban edildiği gerçeğini en iyi bir şekilde ortaya koyan Beyköy İlköğretim Okulu, yeni bir binada eğitim-öğretim faaliyetine yürütmesine rağmen birçok eksiği bulunuyor. Okulun ihtiyaçlarından acil olan koltuk ve klimaları ise Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Koordinatörü Uzman Doktor Ender Çolakoğlu tarafından karşılandı.

Beyköy İlköğretim Okulu Konferans salonu ve aynı zamanda kütüphanesinde masa ve koltuk olmadığı, sıcak yaz aylarında ve soğuk kış günlerinde sıkıntı yaşandığı bilgisini veren Beyköy İlköğretim Okulu velilerinin koltuk ve klima talebine olumlu yanıt Doktor Ender Çolakoğlu’ndan geldi. Cuma günü 30 adet koltuk ve iki adet klima okula ulaştırıldı.

2011-2012 öğretim yılında faaliyete giren ve birçok eksikleri bulunduğu için de sıkıntı yaşayan idareci, öğretmen ve öğrenciler, koltuk ve klimaların gelmesi üzerine mutluluklarını ifade ettiler.

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve İnsan Kaynakları Sorumlusu Enver Cığız’ın teslim ettiği koltuk ve klimalar yerlerine hemen konuldu. Enver Cığız açıklamasında, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nin sadece sağlık yatırımlarında değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinde de öncü olmak gayretine dikkat çekti.

12 derslikli, 174 öğrencinin eğitim gördüğü Beyköy İlköğretim Okulu Müdürü İmadeddin Oğuz, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Koordinatörü Uzman Doktor Ender Çolakoğlu’na teşekkür ederken, bu desteğin eğitime verilmiş en güzel desteklerden bir tanesi olduğunu ifade etti.

Okul Müdürü İmadeddin Oğuz, aynı zamanda konferans salonu olarak da kullanılan kütüphanenin zenginleştirilmesi için de bilgisayar ve kitap bağışına ihtiyaç duyduklarını ifade ederek hayırseverlere çağrıda bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here